Gå til innhold

Fryse rabarbra?


Trude.lutt

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det går helt fint ja.

Skjær de i mindre biter og frys de i poser eller bokser.



Anonymous poster hash: cfaf1...ffc
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest navnelapp

Dei blir blaute når du tinar dei, då. Men dei går fint å bruke i dessetgraut eller i syltetøy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fryser rabarbra hvert år, og bruker det til kaker, saft og syltetøy resten av året. Fungerer kjempefint! Men, som sagt over her, blir de bløte, så det egner seg ikke til å spise, bare for å dyppe i sukker. Selv om smaken er den samme.

Hvor lenge holder de? Må de sukres ved nedfrysing?

Jeg sukrer de ikke ved nedfrysing!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Husk å vaske de først.

Skjær i biter, og i passe poser.

Jeg synes de fungerer ganske greit i pai også, etter tining.

Ellers kan man bake en bråte rabarbrapai, og fryse de.

Edit: Leif

Endret av Themis
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...