Gjest Anonymous Skrevet 11. april 2004 #1 Del Skrevet 11. april 2004 Hvis man koker ris i buljong, så vil noe av den smaken sitte igjen i risen, det er jo slik det lages f.eks. risotto.. Noe jeg lurer på: Hvis man koker pasta i buljong, vil det ha samme effekt? Dumt spørsmål, men noe jeg alltid har lurt på. :oops: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rapitap Skrevet 11. april 2004 #2 Del Skrevet 11. april 2004 Ja, jeg vil anta at det er en lignende effekt du vil få, men at smaken av buljong ikke vil være like framtredende når du koker pasta? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 11. april 2004 #3 Del Skrevet 11. april 2004 Smaker i alle fall forskjellig når man koker med salt og når man koker uten, så en del av smaken vil nok sitte igjen. Men som Anafugia sier vil det vel ikke bli like sterk smak som ved ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 11. april 2004 #4 Del Skrevet 11. april 2004 Takk for svar :-) Noen som har prøvd det, smaker det godt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 11. april 2004 #5 Del Skrevet 11. april 2004 Prøv nå bare selv da menneske! Om det mot formodning skulle bli helt ufyselig ekkelt så er det vel ikke så ille fatt at du blir ruinert av å kaste en porsjon pasta? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soul Skrevet 11. april 2004 #6 Del Skrevet 11. april 2004 Jeg bruker å koke pasta i grønnsaksbuljong, syns det blir godt. Men det setter ikke veldig mye smak, mindre enn når du har det i ris. Men det er jo smak og behag, så gjør som Fakse sier og prøv å se om du liker det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 11. april 2004 #7 Del Skrevet 11. april 2004 Har ikke kokt pasta med buljong, men bruker alltid buljong når jeg koker couscos... Det blir i alle fall vedig bra! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 11. april 2004 #8 Del Skrevet 11. april 2004 Veldig godt å koke poteter i buljong asså! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nessi Skrevet 13. april 2004 #9 Del Skrevet 13. april 2004 Koker nesten alltid pasta i kjøttbuljong. Det setter en liten smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå