AnonymBruker Skrevet 25. mai 2013 #1 Del Skrevet 25. mai 2013 Hvordan gikk det med dere på eksamen som var i går? Synes dere den var vanskelig? Anonym poster: 2adba9a661ad6603dc1a1051ad82bd33 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sweeny_girl Skrevet 25. mai 2013 #2 Del Skrevet 25. mai 2013 Det gikk ganske bra, tror jeg. Men fikk dårlig tid på slutten, da Og så var jeg dum nok til å ikke fatte at 0,0015/0,03 var 0,05, på siste spørsmålet i Del 1. Skrev at det var 0,5. Og så synes jeg den oppgaven om hvorfor et protein hadde lav løselighet rundt pH 4-5 var litt vanskelig å forklare. Hvordan gikk det med deg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vaskosi Skrevet 25. mai 2013 #3 Del Skrevet 25. mai 2013 Det gikk ganske bra, tror jeg. Men fikk dårlig tid på slutten, da Og så var jeg dum nok til å ikke fatte at 0,0015/0,03 var 0,05, på siste spørsmålet i Del 1. Skrev at det var 0,5. Og så synes jeg den oppgaven om hvorfor et protein hadde lav løselighet rundt pH 4-5 var litt vanskelig å forklare. Hvordan gikk det med deg? Ah, du så ikke at svaret allerede stod i oppgaven mener du? Eller? Vet, den var utrolig rar.. Jeg bladde febrilisk i boka helt til jeg plutslig fant et litte avsnitt om kasein! Der stod det at kasein tålte oppvarming men ikke ph-endring til surt område. Da blir kaseinet skilt ut, og vil dermed løse seg dårlig. Jeg skrev dette som svar jeg... Håper jeg slipper unna med den Ellers oppdaget jeg mange idiotiske tullefeil i Del 1.. Som i oppgaven om regning av utbytte, der det stod et 2-tall foran produktet i oppgaven. Mitt svar ble derfor feil. Forbrenningspørsmålet som skulle være "mest riktig" syns jeg også var tullete.. Ellers gikk bufferoppgaven på del 1 rett vest, haha! Huff. Samme gjorde c) og d) i del 2. Håper virkelig jeg klarer å klamre meg til en 4'er.. Ja, tiden er elendig på slike eksamener, må jo rable i vei. Men så bra at det gikk så bra med deg! Heldig.. Jeg vett jaggu ikke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå