Gå til innhold

[Ara skal bli mamma, igjen!]


ara

Anbefalte innlegg

Oi! Du fødte såpass ført tiden du ja.. Jeg satt faktisk og tenkte på akupunktur, men hvor får man det da? Hos jordmor?

Huff, ja da steg blodtrykket mye. Hvordan føltes magesmertene? Hvor satt de?

Jeg dro til en privat klinikk og fikk satt nåler, men rakk bare en gang da fødselen startet samme dag jeg skulle tilbake. Alle sammen fortalte meg at jeg ikke så særlig "fødeklar" ut, de skulle bare ha kjent hvordan den siste tiden som gravid kjentes ut.. Da hadde de nok aldri åpnet kjeften sin. :ler:

Som Yesterday sier, øverst i magen på høyre side. Disse smertene kan jo forveksles med gallesmerter også, mange gravide som får det i slutten av graviditeten. Jeg våknet med veldig sterke smerter om natten spesielt. Jeg er ikke den som roper høyest ut om jeg har vondt, så jeg tenkte faktisk ikke at det kunne være noe alvorlig.. Får helt vondt i meg når jeg tenker på det, for det kunne jo fort ha blitt alvorlig.. Men det gikk heldigvis bra! :hjerte: Kommer nok til å passe veeeeldig på neste svangerskap, får jeg vondt eller føler at ting ikke er som de skal være kommer jeg til å oppsøke lege eller jordmor med en gang!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hallo damer!

Gaaahh.. Jeg har en god del modningstegn nå, tror jeg. Er helt sykt øm i korsryggen (au!), får kynnere så fort jeg beveger meg, nedpress fra h*****....det kjennes ut som at ungen snart er ute :fnise: Og da jeg gikk ut av bilen hos fysio i dag så kjentes det ut som at jeg gikk med en ball mellom beina.. Følte nesten at jeg måtte knipe for at noe ikke skulle falle ut :ler: Snodig...

Ellers har vi vært hos legen med L igjen! Han er nå ferdig med penicillinkuren din men har fortsatt feber. Den vil ikke bort! 38,5 da jeg la han for kvelden... De tok blodprøver og lyttet og sjekket ørene, men ikke noe tegn til at han skulle være syk. Dustefeber!!

Vi fikk besøk av et vennepar med barn i efta så vi har kost oss masse. L synes det var utrolig stas å få leke med de store jentene (5 og 7 år).

Jeg hadde bakt Kanelboller i håp om at kanelen ville sette riene i sving, men den gang ei. Er vel litt for tidlig å håpe på fødsel enda...

Jaja....

Hurra for 37 uker :strix:

Magebilde medfølger! ( Æsj, strekkmerkene!! :( )

post-30167-16987_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiiine magen :hjerte: Ser du noe forskjell på magebildene de siste ukene? Er den lavere?

Knis, jeg ser det for meg. :ler: Men da kan det jo ikke være så alt for lenge igjen vel.. *google'er etter andres erfaringer* sukk, ble dessverre ikke noe klokere.. Men! Det er jo veldig klart og tydelig at modningsprosessen har startet. :jepp:

Huff, kjedelig når de små sliter med å være i dårlig form.. :(

Spis kanelboller for alle penga! Med eeeekstra kanel vel merke. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Magen er nok lavere nå, men den har aldri vært såpass høy at jeg har hatt pusteproblemer og sånn, Det var den sist husker jeg. Det var en gledens dag da magen sank slik at jeg kunne puste normalt igjen :fnise:

Ja, nå får lillemann bli frisk igjen snart!!

Spiste masse kanelboller i går...Hatt litt vondt i magen i dag- Spiste nok litt for mange :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fine magen :hjerte:

Når sank magen da? :klo: Føler meg veldig stappa. Må ofte opp å gå for å hive etter pusten :fnise:

Kjedelig med syke barn :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Huff, husker den følelsen. Magen min var veldig høy under hele svangerskapet så jeg gikk og følte den følelsen hele tiden. Jeg klarte ikke å sitte, haha, enten måtte jeg stå oppreist eller ligge i sofaen. Noe annet var klin umulig! Fader, det var spesielt(og veldig slitsomt) altså. :ler: Mimre, mimre. :rodmer:

Hva med litt :humpe: ? Det skal jo få fart på sakene! For meg var det uaktuelt husker jeg, det var det siste jeg hadde lyst til den siste tiden. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fine magen :hjertesmil:

Synd at L ikke blir frisk men bra at han er i form til å leke med andre og ikke bare sover :)

Vi hadde sengekos bare noen timer før slimproppen kom ut og 9 timer etterpå gikk vannet mitt ;) Kanelboller hjalp meg ikke :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fine magen :hjertesmil:

Synd at L ikke blir frisk men bra at han er i form til å leke med andre og ikke bare sover :)

Vi hadde sengekos bare noen timer før slimproppen kom ut og 9 timer etterpå gikk vannet mitt ;) Kanelboller hjalp meg ikke :P

Ahh.. :fnise: Men jeg har så mange "sperrer" for sengepolka om dagen....Bekkenet er så vondt, jeg kan ikke ligge på rygg for da får jeg ikke puste, og jeg får helt jævlige kynnere bare jeg blunker... :ler: Også er jeg i str flodhest så føler meg liksom ikke så veldig sexy og deilig...hehe.. Men om jeg går på overtid så skal jeg absolutt teste...da skal jeg trosse alle smerter. Fødsel er mye vondere uansett.

Er fullmåne den 25., så kanskje det skjer da? :)

Er det fullmåne da, ja!? Tøft. Hadde vært så greit om noe skjedde snart. :danse: Men som jeg har sagt tidligere så skal jeg belage meg på å gå til termin, slik at ikke ventetiden ikke blir så lang....Men innerst inne så går jeg vel allerede å venter :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde heller ikke mye kos på slutten. Var stor og usexy jeg og, men å tøye bekkenet var bra, er bare å finne rette stillinga ;) Men du kan jo vente en stund til ja :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er fullmåne i dag faktisk, ikke den 25. Skjønner ikke hvilken kalender jeg har sett på som viste så feil.. :klaske: Men, da er det jo lov å håpe at noe skjer ila de neste dagene. :jepp: Men skjønner at du forbereder deg til overtid, det gjorde jeg og. Gikk og tenkte at det var leeeenge igjen til fødsel, plutselig så skjedde det ting. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag, den 17.! :hoppe:

Tror ikke den fullmånen gjør noen nytte for meg i alle fall :fnise: Men så er det ikke termin enda heller da.....

Men jeg blir helt vill så fort jeg kjenner at noe kanskje er på gang! Litt menssmerter eller noe og jeg begynner å hoppe og heie med en gang, men så gir det seg :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

"17 days to go"!?! Hvor ble tiden av? Nå blir jeg plutselig nervøs nå :ler: Det er liksom en del ting jeg gjerne vil rekke over før jeg føder.

Få skiftet på alle senger, vaske badet skikkelig, ha det så ryddig som mulig i huset(litt vanskelig med en guttunge som legger igjen leker og mat og drikkeflasker over alt :fnise: ) og ellers bare føle at jeg har kontroll! Men, babyen kommer når den kommer og det er lite jeg kan gjøre fra eller til.

Men jeg har skrevet en liste også får jeg gjøre det jeg orker og rekker :)

***

I dag er L endelig i barnehagen igjen. Godt for både han og meg. Det er krevende å gå hjemme med aktiv gutt og stor mage, men vi har greid oss bra :)

Jeg kan endelig sette meg rolig ned med kaffekoppen og lade opp litt... Deilig.

L har vært helt umulig å legge på kveldene nå. Han har hittil vært en drøm å legge. Aldri protestert..bare lagt seg godt til rette og sovnet. Nå derimot, hyyyyler han i 1-2 timer før han sovner. Utrolig slitsomt og utfordrende. Håper vi får bukt med dette før lillebrøster kommer..........

Jaja, ha en god uke alle sammen! :blomst:

Endret av ara
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husker ikke når jeg tippet at lillebrøster kommer, kan du dele lista igjen hvis du har en? :)

Bra at L er frisk ;)

Fin uke til deg og! :blomst:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er tippelista og du har tippa 5.des, Yesterday.

Har du god intuisjon/magefølelse? ;)

Skal bli spennende å se når h*n velger å komme altså!! :nigo:

Tippeliste:

Tenkte både kjønn og fødselsdato.
Termin er 8.desember.

Selv tror jeg baby er en lillebror :babygutt: og at han kommer den 9. desember ;)

Kakaoen :babygutt: 29.november
Nuttapia :babygutt: 1.desember
Yesterday :babyjente: 5.desember

Pjusk :babyjente: 6.desember
Angel-A :babygutt: 8.desember
Frufly :babygutt: 10.desember

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ah takker ;) Jeg har ofte rett om ting, men selvsagt ikke alltid :) Bare ca 3 uker til termin, så innen 5 uker er du mamma til to! :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...