AnonymBruker Skrevet 2. april 2013 #41 Skrevet 2. april 2013 Når man steker steker kylling og svin dannes heterosykliske aminer. Kreftfaren gjelder også steking av kjøtt og fisk. Kyllingkjøtt og svinekjøtt danner spesielt store mengder av heterosykliske aminer, og spesielt steking av kyllingkjøtt. Her er det temperatur 150 grader og høyere som fører til at det dannes kreftfremkallende stekemutagener, heterosykliske aminer. Hvorfor skrivr du med fet skrift? Anonym poster: 42355affbb013c44add3c6978d118027 2
Gjest EryMax Skrevet 3. april 2013 #42 Skrevet 3. april 2013 Smør smaker stygt, hvis valget står mellom brødskive med melange og brødskive med smør så tar jeg melange. Dere skal bare være glade at de bruker Kokosolje i margarinen nå. Under krigen brukte de hval og sildeolje. Tenk dere hvor ille det smakte. Folk må få steke i det de vil, uten at folk skal hyle ut om kreft og alskens dritt. En årsak skal dauen ha, jeg vil heller dø å vite at jeg har levd enn å dø redd for alt. 2
AnonymBruker Skrevet 3. april 2013 #43 Skrevet 3. april 2013 Litt gøy å lese hvor vitenskaplige dere er når dere i andre tråder under Mat og drikke knapt kan steke en biff. Ha ha ha! Anonym poster: c215d67e94982c60ff14153b6019716b 1
AnonymBruker Skrevet 3. april 2013 #44 Skrevet 3. april 2013 Litt gøy å lese hvor vitenskaplige dere er når dere i andre tråder under Mat og drikke knapt kan steke en biff. Ha ha ha! Anonym poster: c215d67e94982c60ff14153b6019716b Du får opplyse oss da. Anonym poster: 0234ddf44ead4fb089cb71b6215922de
up! Skrevet 3. april 2013 #47 Skrevet 3. april 2013 Kyllingfilet er best stekt i Melange Deg om det! 1
up! Skrevet 3. april 2013 #49 Skrevet 3. april 2013 Er det ikke for lang steketid som gjør den tørr da? 2
Gjest EryMax Skrevet 3. april 2013 #50 Skrevet 3. april 2013 Smør brenner seg for lett til å steke i. Jeg liker å bare steke den raskt sånn at den fortsatt er gjennomstekt og saftig.
up! Skrevet 3. april 2013 #51 Skrevet 3. april 2013 Ghee brenner seg ikke, og gir den gode smørsmaken Men nå ser jeg jo over her at du ikke liker smør, så da er det vel helst smak og behag
Gjest EryMax Skrevet 3. april 2013 #52 Skrevet 3. april 2013 Jeg liker smør om det er i glassur og blandet med andre ting. Liker bare ikke smaken av rent smør. Kunne sikkert brukt Ghee, men vet ikke så mange som selger det i Nord Norge.
AnonymBruker Skrevet 4. april 2013 #53 Skrevet 4. april 2013 Jeg tror ikke det er noen helsemessig katastrofe om man steker i Melange nå og da. Mitt store problem med Melange er at jeg synes det smaker direkte vondt, så derfor steker jeg heller i noe som enten ikke smaker noe eller som smaker godt. (Jeg holder meg unna rapsolje av samme grunn, enda det er en sunn olje. Har ikke smakt rapsolje som ikke smaker ubehagelig etter min smak.) Anonym poster: dd93424f6d8942033da83a15771929e9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå