Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Weetzie

Tyll & tøys

Recommended Posts

Guest Weetzie

På tide å lage seg bryllupsdagbok, synes jeg. Kan jo begynne med å fortelle kort om oss og vårt bryllup: Vi er henholdsvis 26 og 29 år gamle, bosatt i Oslo, og har vært sammen i snart fem år.

Da vi var i Paris i anledning femårsdagen i november i fjor, spurte han om jeg ville gifte meg med ham. Jeg trodde at han aldri skulle spørre! Vi ønsket å gifte oss relativt raskt - og heldigvis var lykken på vår side når det gjaldt booking av både lokaler og kirke. Aller helst skulle vi hatt vielsen 1,5 timer senere, men når vi booket så sent, kan vi ikke annet enn å være superfornøyde.

Det største problemet så langt har vært gjestelisten. Vi endte til slutt på 65 gjester og 20 kaffegjester. Kaffegjester er hovedsaklig venner fra videregående og studier som bor i nærheten, og som ikke må reise langt. Vi planlegger imidlertid et stort kakebord og underholdning i de sene nattetimer, så vi håper (og tror) at kaffegjestene likevel vil bli fornøyde.

Vi har begge ganske store familier, og 50 av de til sammen 65 er familie (inkludert kusiner/fettere.) Vi har valgt bryllup uten barn, men har sagt ja til at ungdommer fra 13 års alderen kan komme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...