Gå til innhold

Tyll & tøys


Gjest Weetzie

Anbefalte innlegg

Gjest Weetzie

På tide å lage seg bryllupsdagbok, synes jeg. Kan jo begynne med å fortelle kort om oss og vårt bryllup: Vi er henholdsvis 26 og 29 år gamle, bosatt i Oslo, og har vært sammen i snart fem år.

Da vi var i Paris i anledning femårsdagen i november i fjor, spurte han om jeg ville gifte meg med ham. Jeg trodde at han aldri skulle spørre! Vi ønsket å gifte oss relativt raskt - og heldigvis var lykken på vår side når det gjaldt booking av både lokaler og kirke. Aller helst skulle vi hatt vielsen 1,5 timer senere, men når vi booket så sent, kan vi ikke annet enn å være superfornøyde.

Det største problemet så langt har vært gjestelisten. Vi endte til slutt på 65 gjester og 20 kaffegjester. Kaffegjester er hovedsaklig venner fra videregående og studier som bor i nærheten, og som ikke må reise langt. Vi planlegger imidlertid et stort kakebord og underholdning i de sene nattetimer, så vi håper (og tror) at kaffegjestene likevel vil bli fornøyde.

Vi har begge ganske store familier, og 50 av de til sammen 65 er familie (inkludert kusiner/fettere.) Vi har valgt bryllup uten barn, men har sagt ja til at ungdommer fra 13 års alderen kan komme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...