AnonymBruker Skrevet 17. februar 2013 #1 Skrevet 17. februar 2013 Hvilket smør syns du gir best smak og resultat til baksten? Anonym poster: e7d4944a5f04164aa00125d3b87f40aa
missdior Skrevet 17. februar 2013 #2 Skrevet 17. februar 2013 Tine ekte meierismør gir alltid best resultat 7
sara-ellis Skrevet 17. februar 2013 #3 Skrevet 17. februar 2013 I kjøleskapet har vi Melange og Soft Flora, som er det jeg har vokst opp med å bruke. Jeg orker ikke kjøpe nytt kun for å bake, så det blir at jeg bruker det.
Yme Skrevet 17. februar 2013 #5 Skrevet 17. februar 2013 Jeg bruker bare ekte, saltifritt smør, siden margarin og natrium ikke nødvendigvis er så digg for kroppen. Maragrin er jo en skikkelig ulv i fåreklær. 2
Gjest LightBulb Skrevet 17. februar 2013 #6 Skrevet 17. februar 2013 Meierismør, setersmør eller kviteseidsmør 2
Gjest Funky Punk Skrevet 17. februar 2013 #7 Skrevet 17. februar 2013 Bruker smør uten salt. Husker ikke hva slags merke det evnt er, men en kjøper en slik pakke med en kilo smør. Det holder uansett en god stund så selv om jeg ikke baker noe på en stund så gjør jo ikke det noe.
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2013 #8 Skrevet 17. februar 2013 Meierismør med salt. Anonym poster: 72621326acb558b2edc97948ebee02d3 4
Anglofil Skrevet 17. februar 2013 #10 Skrevet 17. februar 2013 Bruker Tine ekte meierismør og Tine usaltet meierismør. Mvh Yvonne 2
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2013 #11 Skrevet 17. februar 2013 Er det merkbar smaksforskjell på usaltet og saltet smør? Anonym poster: e7d4944a5f04164aa00125d3b87f40aa
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2013 #12 Skrevet 17. februar 2013 Nei, er bare saltet. Anonym poster: 72621326acb558b2edc97948ebee02d3
skruf Skrevet 17. februar 2013 #13 Skrevet 17. februar 2013 Bruker bare meierismør, både til bakst og ellers.
Cata Skrevet 17. februar 2013 #14 Skrevet 17. februar 2013 Soft Flora. Det er nemlig det eneste smørliknende jeg har i kjøleskapet. 1
Gjest Funky Punk Skrevet 17. februar 2013 #15 Skrevet 17. februar 2013 Er det merkbar smaksforskjell på usaltet og saltet smør? Anonym poster: e7d4944a5f04164aa00125d3b87f40aa Jeg syns ikke det smaker noen forskjell så derfor velger jeg den uten salt.
@laide^ Skrevet 17. februar 2013 #16 Skrevet 17. februar 2013 Hvilket smør syns du gir best smak og resultat til baksten? Anonym poster: e7d4944a5f04164aa00125d3b87f40aa Jeg bruker Melange, fungerer til alt.
Pingting Skrevet 17. februar 2013 #17 Skrevet 17. februar 2013 Meierismør, som regel med salt. Kan også bruke Bremykt, om det ikke kan kludre til konsistensen på det jeg skal bake.
Gjest taco1 Skrevet 17. februar 2013 #18 Skrevet 17. februar 2013 Bruker Bremykt eller meierismør. Margarin synes jeg er kjempeekkelt.
Purple Basil Skrevet 17. februar 2013 #19 Skrevet 17. februar 2013 Jeg bruker både saltet og utsaltet meierismør
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2013 #20 Skrevet 17. februar 2013 Bruker bare vanlig meierismør. Etter at jeg begynte å bruke det til både baking, steking og i mat, så orker jeg ikke margarin, æsj.. (Og ja, jeg må påpeke det, bare smør er smør, Melange og sånt er margarin.) Anonym poster: d20cb4a50338ed8e19b0fa2bfa18a4bc 5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå