Gå til innhold

Gode teknikker for å lære japansk?


Gjest Tekola

Anbefalte innlegg

Jeg tar et åtteukers kurs på folkeuniversitetet nå, hvor vi skal lære oss både hiragana (og muligens katakana) og en del gloser og fraser.

Sist jeg lærte meg et nytt språk var vel tysk på ungdomsskolen og videregående. Derfor lurer jeg på om noen har noen gode teknikker på lur de vil låne bort? :)

Endret av Tekola
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hiragana og katakana er ikke så veldig vanskelig å lære seg. Enkle tegn som du lærer raskt å uttale og skrive. Når det gjelder ord og setninger, så er det en ting som gjelder; nemlig god gammeldags pugging!!! Artig språk! Skulle ønske jeg hadde holdt det ved like selv (hadde det på videregående).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Www.realkana.com! Jeg hadde veldig nytte av den da jeg forsøkte å lære i alle fall :)

Et tips jeg fikk da jeg studerte irsk var å henge opp postitlapper på ting med det irske ordet for tingen. Så på kjøleskapet mitt hang det en gul lapp hvor det sto 'cuisneoir' :) da assosierer du det ordet hver gang du ser lappen på kjøleskapet! Da jeg leste japansk tok jeg det et steg videre og skrev ut alle pronomenene på ark og hengte dem på skapdørene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hjelp veldig for meg å følge anime serier ved siden av å lære japansk! Lettere å få til uttale hvertfall, om du har litt tid ved siden å lese og skrive :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 år senere...

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...