Gå til innhold

Mirakelbarnet er på vei <3


Gjest Solstråla88

Anbefalte innlegg

Gjest Solstråla88

Hei!

Da har vi også bestemt oss for og blir prøvere for første gang. Wee! Synes dette er kjempe spennede!

Litt om oss, vi er begge 25 år og vi giftet oss i sommer, som var en fantastisk dag!
Vi eier rekkehus og har 2 biler og har faste jobber, så alt ligger nå tilrette for en liten baby.

Sluttet på p-pillene i uke 43 2012 så syklusene begynner endelig og stabilisere seg.

Stedet vi bor er også veldig barnevennlig med skolen rett over veien og to barnehager med 5 min gange.

Vi gleder oss til tiden fremover og hva denne vil bringe!

Om noen har gode råd til en førstegangs prøver og kom med dem:-)

Klem

Endret av Solstråla88
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Masse lykke til med prøvingen!

Ett godt tips er å kose seg alt man bare kan. Man skal ikke se på det som en plikt å ha sex, men gjøre for kosen og gleden sin skyld :)

Utover det så anbefales det jo å ha sex annenhver dag, og gjerne hver dag akkurat rundt EL.

EL er ca 14 dager før før forventet mens (+/-)

Man kan ofte finne EL ved å teste med EL tester, de kan kjøpes på tostreker.no til en billig penge. Der har de også graviditetstester som ikke koster skjorta.

Husk og ta folsyre, den får du kjøpt på apotek, og også på tostreker.no :)

Kos deg så mye du kan, så krysser jeg fingrene for at du ikke trenger å prøve så lenge før en liten spire klorer seg fast :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ønsker dere lykke til med prøvingen, måtte det klaffe kjapt! :)

Tror Hills fikk med det essensielle her, og husk å bruk dagboka til gleder og frustrasjoner underveis, det kan være til god hjelp ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solstråla88

Hei igjenn ;)

Blir ikke klok på dette med syklus. Jeg sluttet på pillen den 25.10.12 og fikk en utblødning den 28.10.12. Etter dette har jeg hatt 28 dagers syklus.

Tirsdag 01.01.13 fikk jeg igjenn mensen og var ferdig med den på lørdag. I dag derimot fikk jeg slim med blod i på tørket når jeg var på toalettet og skjønner ingen verdens ting!

For en liten tid tilbake kjøpte vi en haug el tester og graviditetstester på billig-tester.no. På tirsdag fikk jeg lyst til og prøve en el test, jeg regna jo med at den skulle bli negativ, men den gang ei, to tydelige streker, det har jeg fått nå 3 dager på rad!

Tuller kroppen min skikkelig med meg, eller er ikke disse testene til og stole på?

noen som vet?

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
Gjest Solstråla88

Hei!

Nå kjenner jeg at det snart sprekker hos meg. Jeg blir så lei meg, trist og alt på engang når jeg ikke får gjort noen verdens ting!

Her er historien:

For 5 år siden fikk svigermor diagnosen brystkreft og fjernet ene brystet. Hun måtte dengangen igjennom både cellegift og stråling men ble etterhvert erklært frisk. Hun har gått til jevnlige kontroller på sykehuset og hos fastlege, er et stykke til sykehuset,så blodprøver tar de hos fastlege.

i oktober fikk vi en tlf, svigermor hadde vært inne til mr og ct. de hadde funnet noen flekker på skjelletet. Jeg tenker med engang, ÅNEIIII!!!! Jeg orker ikke mere kreft nå! Hun måtte så inn til biopsi og ta mere prøver.

Resultatet er at hun må på en ny runde cellegift og stråling Dritt tenker jeg, men håper hun slipper noe mer nå, hun skal jo snart bli mormor og alt! Alt går tilsynelatende bra,helt til i dag!

Hun har tatt nye prøver, etter mye plager som hodepine, kvalme, dårlig form osv. De finner da en blødning i hjernen! ER det MULIG??? Kjenner jeg blir så trist! Det er ingenting vi får gjort og jeg føler fullstendig hjelpeløs!

I min historie har vi mange tilfeller av kreft, søskenbarnet mitt døde senest 30.08.2012 etter 10 år med lidelser. har hatt 3 dødsfall totalt, og resten har gått bra.

Jeg bare tenker, er det ikke måte på hvor mye en familie skal tåle?

Vi er midt oppi prøvingen og klarer ikke glede oss over dette akkurat nå, jeg har ikm i dag, og håper selvfølgelig ikke mensen kommer, har hatt endel symtomer, men disse kan også være andre ting.

Det hadde vært så koselig og få to streker på testen jeg skal ta på torsdag, om ikke mensen dukker opp! en oppmuntring i alt det vonde!

Jeg håper alt går bra med svigermor og at vi kan sees i påsken!

God kveld:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solstråla88

Da har vi bestemt oss for og avslutte prøvingen for en liten stund. To dødsfall så tett som nå gjør at jeg ikke orker og tenke noe på det.

I august mistet vi mitt kjøre søskenbarn på 32 år, i dag mistet vi min altfor kjære bestemor på 87 år!

Hvil i fred<33

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Solstråla88

Tusen takk Favole. ting er litt lysere i dag, men gruer meg veldig til begravelse om en uke. Men, jeg tror at livet må gå videre, det er nok det hun ville ønsket. Hun ble jo tross alt 87 år og hadde mange barnebarn og rakk tilo0gmed og blinoldemor hele 5 ganger!

Og jeg vil alltid minnes henne og ha henne i tankene og fortelle om henne til våre barn, når de kommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Hei kjære du! Hvordan går det med deg? Prøver dere igjen (Så i apriltråden) Lurer isåfall på hvordan det går :hug: Vi har jo ikm samme dag så jeg :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 måneder senere...
Gjest Solstråla88

Hei Fionel :)

Så hyggelig at du har skrev et hos meg (For leeenge siden :sukk: ) Dårlig på og oppdatere.

Men her kommer litt nytt.

Svigermor forlot oss 27 april etter kort tids sykeleie, dette var utrolig tøft, og jeg mistet menstruasjonen. Det tok noe tid før denne var tilbake igjen, 4 juli for og være nøyaktig.

Etter jeg fikk tilbake menstruasjonen har jeg kommet inn i 20 dagers sykluser, noe jeg synes er veldig kort. Vel, jeg er ikke gravid enda, og utredning ble startet i dag, da jeg snek litt i køen hos gyn, ved og ringe for og høre om jeg kunne komme inn litt fortere om det kom en avbestilling. Mannen ble henvist til spermprøve.

Jeg skal bli flinkere til og skrive her, og håper vi som sliter kan snakke sammen om den tøffe og vanskelige tiden. Jeg gleder meg ihvertfall til tiden fremover, hva viser blodprøvene, blir det pergotime eller er det mannen det er noe galt med?

Men psyken er ihvertfall bedre nå kjenner jeg, ting begynner og roe seg og gå seg til igjen, nå når vi endelig er ferdig med papirmøllen etter svigermors død.

Vel, dette var alt fra meg i kveld:)

Solstråla88

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solstråla88

Da er denne uken over også :) snart ferie igjenn, da skal badet til pers, eller, håndverkerne skal fikse det, skal ikke gjøre noe :)

Jeg har hatt en fin dag på jobb, veldig stille, men ellers fin dag. Fått kjøpt alt jeg hadde planlagt. Trengte bla. ny hodepute, bursdagsgave til bestevenninnen min, nye kubbelys, de nye som nille har fått inn, i rustikk utseende i plomme og Bronse farget. Og det ble så fint i stuen vår! Har ikke på et eneste elektrisk lys, bare stearinlys, te i koppen og pleddet over føttene og ncis på tv. Deilig alene kveld!

På mandag staret utredningen for fullt, jeg skal inn og ta første blodprøve til onsdag, og neste uken etter, spennede tid i møte. Mannen skal levere sine svæmmere på laben 15 oktober.

I morgen skal jeg lage eplekake og knekkebrød, blir spennende, for det har jeg ikke lagt før, knekkebrød altså:-) Håper de blir gode:-)

Har fått tatt første treningsøkten etter sommeren i dag også, var veldig deilig, men jeg vet jeg kommer til og angre i morgen siden jeg tok skikkelig i idag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Solstråla88

En hel mnd siden sist, ikke veldig flink til og bruke dagboka annet enn når jeg virkelig trenger det.

Da har mannen levert sædprøve og denne var normal. Før vi visste dette, synes jeg det var greit at vi snakket om hva vi vil om IVF skulle bli et tema. Jeg har vært veldig i tvil på om det er noe jeg ønsker, alle hormonkurer, uttak og insett. Jeg synes adopsjon er et like godt alternativ. Dette er jo min mening. Så, jeg tenkte at jeg kunne starte dette emne med mannen, og blir fullstendig låst ute! Det er ikke snev av engasement hos han overhodet! Han bryr jeg ikke, vil ikke snakke om det og tror dette bare går sin vei!! Null støtte overhodet!

Nå har han begynt i ny jobb, og de siste 3 årene har han hatt en jobb som gjorde at vi nesten ikke så hverandre, så jeg tenkte at nå blir det bedre, men neida! Han er på jobb fra tidlig morgen til sent på kvelden, jeg har nesten ikke sett han på 14 dager, og dette skal pågå i 3 mnder??!! Dette kan komme til og ødelegge ekteskapet vårt! Vi har null niks nada tid sammen! Jeg er dritt lei!!! Og han forstår ikke hva jeg snakker om!

Frustarsjonsutblåsning!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
Gjest Solstråla88

Da var juleferien over og jeg er på plass igjen. Nyttårsforsettene er: Gå ned i vekt og bruke dagboken mer, slik at mannen ikke trenger og få kjeft hver dag, fordi han ikke forstår, For det vil han ikke gjøre, han er jo mann, tross alt. Legekontoret hvor gynekologen holder til stengte 13 desember og åpnet igjen i går. Jeg tok siste blodprøve 13 desember og fikk svar på de da jeg ringte i går. Negativ for EL. Da blir det pergotime da, håper dette vil funke!

Mye har skjedd siden jeg skrev sist. Mannen har begynt i ny jobb og to av mine kolleger er gravide, det svir innimellom. Mannen ble raskt sykemeldt etter start i ny jobb, utbrent. Kan forstå det, etter knall mye jobbing de siste 3 årene, men nå begynner han og våkne igjen, og begynner og kjede seg hjemme, men vil allikevel ikke tilbake på jobb! What to do? Jeg blir sprø av og aldri får tid for meg selv, vi har ingenting og snakke om, og jeg har det gående med et konstant mas om prøvingen, dette knekker oss som par helt, og han ser det ikke! Jeg var hos legen på mandag, fordi jeg ikke får sove om nettene, prøvingen, feilingen, jobbstress og stress hjemme har nok sine grunner for dette. Ble henvist til psykolog, og håper dette kan får nattesøvnen tilbake.

Mannen går forøvrig også til psykolog og jeg tror dette hjelper, jeg håper det i hvert fall, han sier liksom ikke så mye om det.

Tilbake til prøvingen.

Jeg venter mensen i starten av neste uke, og melder den sin ankomst blir det pergo start da. Vet ikke helt hva jeg skal forvente. Regner med jeg blir er hormon monster i noen dager, men prøver og ikke ha for høye forhåpninger om at jeg vil bli gravid raskt. Tror det er det beste. Situasjonen er kjip uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Der var dagboka di, ja! :-)

Det virker som dere har hatt et vanskelig år, så jeg håper virkelig at det vil bli en positiv utvikling nå som du har fått påvist behov for pergo! :-)

Jeg skjønner godt at du er sliten av å ha mannen hjemme hele dagen. Selv om man kan har bestemt seg for å tilbringe livet sammen, så betyr det ikke nødvendigvis at man ikke skal ha litt egentid oppi det hele. :-)

Lykke til i neste uke, krysser fingrene for mens! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solstråla88

Ja, 2013 har vi lagt i glemmeboken. Nå er det 2014 som gjelder. Har et ørlite håp om at noe kan ha skjedd. For ca 2 uker siden begynte jeg og kjenne stikkiniger i eggstokkene, har vært mye i køya denne prøveperioden, og i går begynte jeg og kjenne enda mere stikkninger. Puppene er ømme og kroppen er rar, men har ikke ikm før mandag. Dette blir en lang helg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solstråla88

Hurra for graviditets symptomer!! Tok en test i dag, håpte på to blå, men den var så negativ som den kunne bli.. Bare og håpe tr kommer fort, slik at vi kan starte på pergo kuren..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Annonse

[1] Category widget

Gjest Solstråla88

Hvordan går det med deg? Har tr kommet? :)

Jada, den er ferdig og jeg har begynt på Pergo. Begynte mandag, og dette er virkelig ikke noe jeg vil igjen. Jeg har fått hundre bivirkninger, alt fra hetetokter, til søvnløshet til uren hud og utrolig vondt i kroppen. Så per nå, håper jeg det klaffer på første Pergo kur, foreløpig har jeg bare fått lav på monitoren, men jeg er jo bare på dag 8, så håper det skjer noe snart. Mannen synes heller ikke dette er så trivelig, jeg er et hormon monster uten like og kan gå fra og være smørblid til og begynne og grine av INGENTING! frustrerende! Men, nå har jeg bare to dager igjen, og bivirkningene skulle være forbigående så regner med jeg er meg selv til helgen igjen, håper det! for dette er ikke bra for forholdet vårt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi! Det hørtes heftig ut! :o Er det vanlig enkel kur du har fått?

Uff, håper det gir seg fort! :)

Virker nesten som du er ordentlig uheldig - du hadde vel en del bivirkninger med provera også, jeg har nemlig ikke merket noen ting ennå. :)

Endret av Sprinkles
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solstråla88

Ja, startet med enkel kur! Noen tror jeg reagerer mer enn andre! Får håpe fu slipper unna disse bivirkningene! Jeg har 2 piller igjen, og jeg tar dagens i kveld også tar jeg den i morgen på morenen.. Slitsomt!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...