Vala Skrevet 2. juni 2002 #1 Del Skrevet 2. juni 2002 Heisann, Får 'svigerforeldre' på besøk i kveld, vi skal ha spekemat. Høres dette ok ut? (Er ingen stor kokk) 3 typer kjøttpålegg og spekeskinke Eggerøre med gressløk Nybakt loff Salat Potetsalat Dessert: Jordbær med vaniljeis Så har jeg kjøpt noen bunter ferske asparges, jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med de? Passer det til? Skal de ikke serveres med noe saus eller noe? Jeg kan fortsatt rekke å sende kjæresten på 7-Eleven, så glad for raske råd. hehe.. Klem fra Vala, alltid i siste liten.. (Vi gjerne ha tips om asparges uansett om svar kommer tidsnok ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 2. juni 2002 #2 Del Skrevet 2. juni 2002 Legg to asparges på en skinkeskive, rull sammen, gratiner i ovnen med litt reven ost og estragon over. Milla12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vala Skrevet 2. juni 2002 Forfatter #3 Del Skrevet 2. juni 2002 Wow, det hørtes bra ut! Må jeg koke de eller gjøre noe annet med dem først? Det er grønne asparges. Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 2. juni 2002 #4 Del Skrevet 2. juni 2002 Bare forvell dem i ca 5 min. Milla12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 2. juni 2002 #5 Del Skrevet 2. juni 2002 veldig godt med parmaskinke rundt den dampede aspargesen, og ordentlig parmesan raspet over, pluss en dressing over, som er rødvin og balsamicoeddik som kokes lenge sammen... mmmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 3. juni 2002 #6 Del Skrevet 3. juni 2002 Litt for sent for din svigers-middag, men et tips for fremtidig tilberedning av asparges: Kutt av det nederste (ca2cm) på aspagesen og skrell den. Råstek den så i panne med olivenolje. Aspargesen legges på fat. Hell litt olivenolje over (+evt. litt Balsamico eddik), krydre med salt og pepper. På toppen strør du godt med høvlet parmesan, og ristede pinjekjerner.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arnie Skrevet 3. juni 2002 #7 Del Skrevet 3. juni 2002 Litt sent nå, ja... men en favoritt her i huset er: (Jeg forutsetter at vi snakker om grønn asparges!) Skjer stilkene i 3-4 cm lange biter (start kuttingen øverst, når du kommer så langt ned at du kjenner stilken er "seg", kaster du resten.) Freses i stekepanne med pinjekjerner, grovsalt og olivenolje. (Pass på - pinjekjørnene blir lett brent) Enkelt og SNADDER!12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vala Skrevet 5. juni 2002 Forfatter #8 Del Skrevet 5. juni 2002 Det ble bare såå bra, så takk takk takk! Forvellet, hadde parmaskine rundt (pluss sennep, og friske urter) og gratinerte med parmesan og fløte.. Stor sukksess! Skal prøve meg på de andre asparges-oppskriftene her også! Asparges er supersnask! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå