Gå til innhold

Kheer (indisk risgrøt) dessrt


Gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

KHEER icon_smile.gif

2 dl vann

2 dl ris (ikke grøtris) langkornet basmati ris

1 dl sukker

1 l helmelk

1/4 l fløte

15 skåldede hakkede mandler

*sølvpapir* og noen pistasnøtter.

Kok opp og skåld mandlene,vann og ris kokes opp.La dette koke i 10 min.Skru ned varmen til 300-400 grader og tilsett melken.La det småkoke til risen er myk.rør farin og fløte.Hakk mandlene og ha disse igrøten.Tøm grøten i en serveringsbolle.Dekk grøten med *sølvpapiret*som fås kjøpt i pakistanske foretninger.Strø revne pistasnøtter på sølvpapiret.sett bollen kaldt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...