Gjest Anonymous Skrevet 2. juni 2002 #1 Del Skrevet 2. juni 2002 KHEER 2 dl vann 2 dl ris (ikke grøtris) langkornet basmati ris 1 dl sukker 1 l helmelk 1/4 l fløte 15 skåldede hakkede mandler *sølvpapir* og noen pistasnøtter. Kok opp og skåld mandlene,vann og ris kokes opp.La dette koke i 10 min.Skru ned varmen til 300-400 grader og tilsett melken.La det småkoke til risen er myk.rør farin og fløte.Hakk mandlene og ha disse igrøten.Tøm grøten i en serveringsbolle.Dekk grøten med *sølvpapiret*som fås kjøpt i pakistanske foretninger.Strø revne pistasnøtter på sølvpapiret.sett bollen kaldt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå