Gjest alille Skrevet 27. desember 2012 #1 Del Skrevet 27. desember 2012 22 desember kjøpte jeg noe kyllingbryst fra Stange. Idiot som jeg var sjekket jeg ikke datoen, og så først i dag (skulle ha de i dag) at utløpsdato var på julaften! Er det noe håp? Noen av de er halvfrosne fordi kjøleskapet er for kaldt. Det er flere timers kjøring til byen der man får tak i de. Skal kjøpe noe vanlig filet også, bare lurer på om jeg kan ta sjansen hvis de lukter ok? 240 kroner muligens rett i søpla, og jeg hadde gledet meg til å endelige prøve denne berømte kyllingen. Æsj! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chloe- Skrevet 27. desember 2012 #2 Del Skrevet 27. desember 2012 (endret) Ta sjangsen hvis de lukter ok! Bare stek de godt. Endret 27. desember 2012 av Chloe- Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chloe- Skrevet 27. desember 2012 #3 Del Skrevet 27. desember 2012 Og hvis de ikke lukter ok ville jeg tatt med emballasjen + kvittering tilbake til butikken. Så kort utløpsdato bør være uhørt. Selv kjøper jeg alltid Stangekylling rett før utløpsdato, men da ligger de i lavpris-hylla. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest alille Skrevet 27. desember 2012 #4 Del Skrevet 27. desember 2012 Takk. :-) middagen ble nydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chloe- Skrevet 28. desember 2012 #5 Del Skrevet 28. desember 2012 Takk. :-) middagen ble nydelig! Bare hyggelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MissCoverdale Skrevet 29. desember 2012 #6 Del Skrevet 29. desember 2012 Hvordan laget du det? Jeg har også et par i kjøleskapet som er forbi utløpsdato, så de må lages idag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest alille Skrevet 29. desember 2012 #7 Del Skrevet 29. desember 2012 Hvordan laget du det? Jeg har også et par i kjøleskapet som er forbi utløpsdato, så de må lages idag. Fulgte rådet på pakka, bortsett fra at jeg droppet urter, det fant jeg ikke på butikken. Stekte de på stekepanne i smør og olje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå