lell Skrevet 2. desember 2012 #1 Skrevet 2. desember 2012 Som overskrifta sier, hva lager dere til dessert til ribba, pinnekjøttet,lutfisken?
Gjest Sitronkake Skrevet 2. desember 2012 #2 Skrevet 2. desember 2012 Etter den tunge julematen serverer vi ikke dessert, vi. Den venter vi med til kaffen senere på kvelden. Da har maten sunket nok til at det er godt med riskrem eller multekrem.
Gjest Wilhelmine Skrevet 2. desember 2012 #3 Skrevet 2. desember 2012 Spiser ribbe, medisterkaker og medisterpølser (med tilbehør såklart) til middag - riskrem til dessert
Safira Skrevet 2. desember 2012 #5 Skrevet 2. desember 2012 Vaniljeis med varme bær eller hjemmelaget sjokoladesaus, pepperkaker (knuses over isen) og kransekake. Dette spiser vi som dessert til både ribbe og pinnekjøtt (for de typiske juledessertene er vi ikke glade i). 1
Orchideae Skrevet 2. desember 2012 #7 Skrevet 2. desember 2012 Riskrem med bringebærsaus! Viktig at det er kjøpesaus, ikke hjemmelaget. Riskremen er hjemmelaget. 4
kulu-kulu Skrevet 2. desember 2012 #8 Skrevet 2. desember 2012 Etter ribba på julaften , blir det servert multekrem og karamellrand
Akuline Skrevet 2. desember 2012 #9 Skrevet 2. desember 2012 Etter pinnekjøtt julaften er det alltid multekrem med selvplukkede multer. Liker egentlig ikke det noe særlig, ville heller hatt riskrem. Men tradisjon er nå tradisjon, man kødder ikke med multekremen på julaften. 3
Gjest Blubberella Skrevet 2. desember 2012 #10 Skrevet 2. desember 2012 Varme multebær med is har blitt vår tradisjon og favoritt etter julemiddagen
DysterPytten Skrevet 2. desember 2012 #11 Skrevet 2. desember 2012 Etter pinnekjøtt så serverer vi fruktsalat med litt melkesjokolade i. sjokoladen er spesielt for julen:p 1
Gjest Solsmil Skrevet 3. desember 2012 #12 Skrevet 3. desember 2012 Vi har flere desserter: riskrem med kirsebærsaus, fruktsalat med sjokoladebiter i og krem ved siden og gjerne multekrem i tillegg. Grunnen til at vi har flere, er fordi jeg ikke liker riskrem. Men når jeg setter fram andre desserter i tillegg, så er jeg ikke den eneste som spiser av de:) Og jeg er heller ikke så glad i julemat. Bruker faktisk veldig sjelden å spise meg mett på julemiddagen. Derfor blir det masse plass til dessert
Gjest X-1 Skrevet 3. desember 2012 #13 Skrevet 3. desember 2012 Riskrem med saus, moltekrem i kremmerhus (eller hva det heiter), dronning maud's fromasj, tilslørte bondepiker, iskrem... Det varierer. Alt er godt uansett.
Brunhilde Skrevet 3. desember 2012 #14 Skrevet 3. desember 2012 Hva som helst bare ikke det er riskrem. Multekrem, god is, karamallpudding eller sjokolademousse. Har ingen spesiell tradisjon, men lager det som frister mest. 1
Gjest Normalfordeling Skrevet 3. desember 2012 #16 Skrevet 3. desember 2012 Vi har ikke tradisjon med dessert. Vi spiser oss så mette på julemiddagen og kort tid etter er det nok av julekaker og gotteri. De få gangene jeg har lagd noe så har det vært hjemmelaget karamellpudding.
missdior Skrevet 3. desember 2012 #17 Skrevet 3. desember 2012 riskrem!! namnam, gleder meg til jul 2
Gjest Memories Skrevet 3. desember 2012 #18 Skrevet 3. desember 2012 Det varierer. Men det er som oftest enten gele, sjokoladepudding, karamellpudding, riskrem eller moltekrem. Mange ganger har vi flere av hver sort også. Nam! 1
Gjest RamaLama Skrevet 4. desember 2012 #20 Skrevet 4. desember 2012 Riskrem med rød saus. Mvh Yvonne Agreed! Vi får også servert multekrem.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå