Gå til innhold

Pinnekjøtt og julemiddag.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi blir 8 voksende på julaften og tenker å servere pinnekjøtt som er min tradisjon og ribbe som er han sin tradisjon.

Det jeg lurer på er hvor mye pinnekjøtt og ribbe vi bør handle inn?

Skrevet

hviss du sier ca 200-300g kjøtt per pers, så skal det holde, tilbehøret tar opp en del plass i mage sekken. :)

Skrevet

Jeg tror man pleier å beregne 400 gram pinnekjøtt pr person når det er eneste kjøtt man serverer.

Jeg ville nok kokt 3 kg pinnekjøtt og hatt en ribbe på omtrent det samme. Begge kan varmes opp, så om det er noe til overs er det et mindre problem enn om det ikke er nok.

:heks:

Skrevet

500 gram pinnekjøtt per person er rett. Kjøpte pinnekjøtt forrige helg hos slakter, og han anbefalte det. Jeg kjøpte 2,3 kg, vi var fire voksne. Alt ble spist opp.

Anonym poster: dc9182f5a661244e903ff8434dd16011

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...