snoker Skrevet 27. november 2012 #1 Skrevet 27. november 2012 Vi blir 8 voksende på julaften og tenker å servere pinnekjøtt som er min tradisjon og ribbe som er han sin tradisjon. Det jeg lurer på er hvor mye pinnekjøtt og ribbe vi bør handle inn?
Betty2 Skrevet 27. november 2012 #2 Skrevet 27. november 2012 hviss du sier ca 200-300g kjøtt per pers, så skal det holde, tilbehøret tar opp en del plass i mage sekken.
Brunhilde Skrevet 27. november 2012 #3 Skrevet 27. november 2012 Jeg tror man pleier å beregne 400 gram pinnekjøtt pr person når det er eneste kjøtt man serverer. Jeg ville nok kokt 3 kg pinnekjøtt og hatt en ribbe på omtrent det samme. Begge kan varmes opp, så om det er noe til overs er det et mindre problem enn om det ikke er nok.
AnonymBruker Skrevet 27. november 2012 #4 Skrevet 27. november 2012 500 gram pinnekjøtt per person er rett. Kjøpte pinnekjøtt forrige helg hos slakter, og han anbefalte det. Jeg kjøpte 2,3 kg, vi var fire voksne. Alt ble spist opp. Anonym poster: dc9182f5a661244e903ff8434dd16011 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå