Gå til innhold

Min store dag


Julibrud2013

Anbefalte innlegg

Vel, da er jeg i gang med bryllupsplanleggingen, og naturligvis måtte jeg derfor opprette en dagbok her på KG. ;)

Vi har ikke gått offentlig ut med forlovelsen enda, det skal vi gjøre på julaften, så jeg kan ikke snakke om dette til nooooen enda! Det er naturligvis litt vanskelig for en fremtidig brud som gjerne ønsker å diskutere bryllup med både familie og svigerfamilie...

Planen er å stikke innom til svigers på julaften med ringene på uten å si noe. De er en gifteglad gjeng, så de kommer helt sikkert til å finne ut av det ganske fort, og da blir det sikkert både latter og tårer... :)

Så langt er datoen satt, ringene skal bestilles om noen dager også skal vi hente de ut i god tid før julaften. Etter at svigers har fått vite om det, ringer jeg rundt til min familie, og deretter blir det vel å gå offentlig på facebook...

Når forlovelsen er et faktum kommer vi til å være hemmelighetsfulle ang. bryllupsdatoen. Denne er satt og kirken er bestilt, men det er det ingen som får vite før innbydelsene dukker opp i postkassene. SPENNENDE!!!

Kommer til å oppdatere her etterhvert som planleggingen tiltar, og ønsker gjerne kommentarer fra alle og enhver.

GLEDER MEG!!! :rodmer: :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi er forresten et lykkelig par i midten/slutten av 20årene, og vi gleder oss masse. :D

Akkurat nå sitter jeg og venter på at klokken skal gå, slik at jeg kan ringe rundt til forskjellige brudesalonger... De er bare åpne etter avtale her jeg bor, og de synes sikkert ikke at det er så kult å bli vekket så tidlig som 08:16 ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, det er mye jeg ikke vet om dette "gamet" her, så fikk meg en liten overraskelse i dag..

Må altså betale 300kr i timen for å prøve brudekjoler?! Må man det alle steder, eller? Jeg føler jo ikke at jeg er klar til å kjøpe noe, jeg aner jo ikke hva jeg vil ha, og internett gjør meg ikke klokere.

Hjertesukk! Ble derfor ikke så jeg bestilte time for å prøve kjoler i dag, da jeg rett og slett ikke føler at jeg er klar til å kjøpe. Likte forsåvidt ikke tonen på hun jeg snakket med heller, var ikke mye lykkelig og behjelpsom, kan en si!

Et annet lite hjertesukk er at kirken holder seg hard i forhold til tidspunkt på vielse. Dette gjør at jeg, til min store fortvilelse, ikke har mulighet til å begynne å lage invitasjonene. Jeg har tenkt å lage de selv, men tidspunkt og lignende er skrevet inn på word, og jeg har alt klart for de "perfekte" invitasjonene. Men frem til at jeg har tidspunktet, kan jeg heller ikke begynne å lage dem.

Haaater å vente når jeg kunne ha gjort noe produktivt i stedet ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, gratulerer så mye med forlovelsen. Høres veldig koselig ut å informer alle på juleaften!

Høres veldig rart ut med å betale for brudekjole prøving, men skjønner jo det hvis det er mange som prøver kjole, for så å bestille fra nettet etterpå.. Hvor bor du i landet? er det andre kjolebutikker du kan reise til?

Mvh,

fellow bride :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ringene er i boks, tjohei!!:-D

Tja, det er den eneste salongen i denne byen, men er flere i nærheten som nå sikkert vil bli prioritert:) hun hørtes sur ut, og hadde ikke akkurat salgs-tekket. Likte henne absolutt ikke, så dårlig førsteinntrykk der gitt. Slikt taper man kunder på... Velvel!

Hvordan ligger du an i planleggingen da? Alt i boks? Hehe;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hihi:D fikk tlf fra gullsmeden om at de ikke rakk å ordne ringene vi hadde bestilt til den datoen vi trenger dem på. Fikk derfor tilbud om å få dobbelt så dyre ringer som ser veldig like ut, til samme pris: Vi sa JA!!!;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg vil annbefale å dra til en annen butikk først, siden det tar litt tid før du vet hva som passer, og kan et riktigere valg .. Klart noen finner kjolen i første butikken, men virker kanskje som det ikke skjer hvis du allerede er skeptisk til butikken?

Så hyggelig å få en slik ringe overraskelse :D

Vi gifter oss i Februar, så begynner å hjelpe, samt jeg kjenner at det nærmer seg, og skulle gjerne hatt mer i orden.. Skal ha festen på et nydelig sted hvor cateringen ordner, vi skal bare si hva vi vil ha, så det er ikke såå mye igjen like vel :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tips :)

Var i kontakt med nok en butikk, lengre hjemmefra, men også hun tok 300kr pr. time i prøving. Derfor har jeg nå SJOKKERT meg selv og kjøpt meg kjole på ebay :-O Jeg hadde ALDRI trodd at jeg kom til å gjøre det, men jeg fant ut at det var verdt et forsøk.

Ønsker meg jo en helt enkel kjole, en kjole som passer en varm sommerdag (for det skal være varmt den dagen jeg gifter meg, fortenk, det har jeg bestemt) ;) ,,, og som ikke er en diiiiger kake-kjole. Den kjolen jeg har bilde som i min avatar er ikke meg i det heletatt. Jeg kunne aldri ha vurdert den en gang.

Jeg er velsignet med en slank figur, og vet selv at jeg kler kjoler som er stramme fra byste,midje,hofte, for deretter å henge "rett ned", og hadde sett for meg en slik kjole. Har noen kjoler som er slik fra før, og elsker de. I tillegg så har jeg en forkjærlighet for blonder, og jeg fant en helt PERFEKT kjole på ebay til den nette prisen av 677 NOK inkludert frakt. Kjolen har laang utrigning fremme, men jeg mener selv at jeg kan ha det fordi jeg har små pupper, så det blir seende svært lite vulgært ut. Kjøpte i tillegg to slike "klistrepå-BH" til den nette pris av 56 NOK. Dermed vil jeg både være sikker på at puppene ikke hopper ut (det lille jeg har av pupper, altså), at de er tildekket selv om kjolen ikke skulle holde seg helt på plass (noe jeg har bestemt at den skal).

Ryggen på kjolen er i tillegg "utringet", og jeg synes selv den er utrolig VAKKER og ELEGANT.

Dessuten har jeg kommet fram til at dersom jeg skulle være så uheldig at kjolen er stygg, dårlig fasong og lite flatterende, så har jeg råd til å kaste 800 kr ut vinduet. For hvis dette er et så bra kjøp som jeg håper at det er, så har jeg sluppet VELDIG billig unna.

Jeg greier snart ikke mer av denne ventetiden... Ringene har ikke kommet, kjole er nettopp bestilt og i tillegg så har jeg bestilt sko på brandos som jeg også går og venter på. Herlighet så mye SPENNING som venter meg. Kommer til å leke "førstemann til postkassen" leeenge fremover ;)

Håper jeg får en telefon fra gullsmeden snart. Vi har så lyst til å se ringene våre - vi har jo verken sett eller prøvd de før, fordi det ble tykkere/dyrere ringer enn de vi egentlig bestilte. Vel - jeg går bare rundt og SMILER om dagen.

JEG VIL HA RINGENE, KJOLENE og SKOENE MINE NÅÅ! ;)

Fant i tillegg en flott nettside som selger broderier (man må selvsagt brodere selv), og bestilte meg et broderi der som jeg skal lage til veggpynt. Det kan dere se her: http://www.margaretha.no/butik/docs/zoom_pic.asp?pf_id=NO-483552

:) Nå må tiden begynne å gå FORTERE snart. Får jo ikke sove om natten engang ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Gratulerer med bryllupsdagbok :)

Nå som julaften er over, har dere annonsert den store begivenheten, og hvordan ble det mottatt .. ? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Oi! Her har jeg tydeligvis vært for opptatt til å følge opp min egen bryllupsdagbok! Mye har skjedd, og ting begynner sakte men sikkert å falle mer på plass.

Forlovelsen ble tatt GODT imot. Alle ble så glade, og vi fikk forlovelsesgave og greier fra svigers. Herlige menneskene <3 . Vi er velsignet med en helt fantastisk familie!

Ellers så har kjolen kommet i posten, og den ble en suksess. Jeg er så fornøyd som det går ann å bli, noe så NYDELIG (og billig, hehe). Den må sys inn litt, men mamma kjenner ei som er flink til å sy, og som har sydd kjoler før, så det kommer til å bli supert. Dressen til mannen min skal vi få skreddersydd, han skal på et møte denne uken for å ta mål osv., så skal jeg tydeligvis også bli litt overrasket når den store dagen kommer... (Hvis jeg ikke får overtalt han til å vise meg den tidligere).

Invitasjonene... Ja, hva skal man si. Da jeg begynte å kikke rundt på nettet, så fant jeg ut at jeg aldri i verden hadde klart å lage egne invitasjoner som var like fine som de jeg fikk bestilt. Alle invitasjonene ligger derfor i skapet her, klare til å sendes ut i løpet av måneden. Ingen vet datoen for bryllupet enda, så derfor er også mars måned svært spennende.

Vi har fått navnet på presten og tidspunktet for vielsen, vi skal gifte oss kl. 13:00, noe som er helt perfekt.

Er for tiden i gang med forberedelsene til lokalet (ønsker ikke å røpe denne detaljen enda, fordi den kan avsløre meg), og det kommer til å bli vakkert, tror jeg.

Har bestilt en bryllupsbok av ei dame på EBAY som vi skal ha gjestene til å skrive en hilsen til oss i. Samtidig skal vi passe på at det blir plass til å lime inn bilder i albumet. Vi tenker 1 side per familie som kommer, også å ha bilder av alle gjestene i albumet. Kommer til å bli svært minnerikt :)

Broderiet er ferdig, og ble helt nydelig. Skal kjøpe inn mange rammer i samme stil slik at vi kan ha disse både til broderiet, bryllupsbildet og til eventuelle fremtidige barn, på en og samme vegg. Hurra!

Kaken er det ei dame som mamma kjenner som skal lage. Jeg skal møte henne når det nærmer seg, men hun er fantastisk flink, så det ser jeg fram til.

Ellers så har søskenene mine sagt at de kommer til å kjøpe manikyr til meg i bursdagsgave (dumme meg som trodde at neglene ikke var viktige på bryllupsdagen, hehe), så det blir supert.

Håret skal jeg sette opp selv ved hjelp fra søster/forlover. Gleder meg veldig til "prøvetime"!

Ringene skal leveres inn til puss og gravering en mnd. før bryllupet - gruer meg litt til å gå en hel mnd. uten ring - har blitt avhengig av den :)

Vel, det var det jeg kom på så langt. Føler selv at jeg har kommet ganske langt i planleggingen, og har tro på at dette virkelig kommer til å bli drømmebryllupet mitt - forhåpentligvis til en gunstig pris.

<3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, også kommer jeg til å ordne med diverse attester og sånn nå i mars, fordi jeg liker å være ute i god tid, og ikke ønsker noen overraskelser. Det er maks 4 mnd før bryllupet finner sted, så siden datoen er satt så tenker jeg å vente ca. 16 dager før jeg sender inn dette! *Glede*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Tid for en ny oppdatering.

Invitasjonene er sendt, ankommet og vi har fått masse positiv respons. Så utrolig hyggelig :-) Kjenner at vi gleder oss mer og mer - 4 mnd (og 6 dager) virker så lenge til, men jeg vet jo at tiden flyr... Mye som skjer framover også, så da går dagene enda fortere.

Jeg har endelig fått ordnet med fotograf - det er en stooor lettelse. Prisene er helt hinsides, så vi var usikre på hvor mye penger vi ønsket å betale for fotografjobben. Fant heldigvis ei dyktig jente som er billigere, og da tenker vi å hyre inn henne i en 5 timers tid. Hurra!

I går hadde jeg en prøvetime med meg selv og håret mitt, og jeg ble utrolig fornøyd med egen innsats (hehe). Jeg har aldri vært den som blir fornøyd når frisører ordner håret mitt. Føler at det blir så lite "meg", og siden jeg har tynt hår får de liksom ikke det beste ut av det. Det var ei dame som forsøkte å motbevise meg, men etter å ha sett resultatet i går har jeg bestemt meg for å gjøre både hår og sminke selv med litt hjelp fra forlover.

Nå er det maten jeg funderer mest på.. Lurer på hvordan jeg skal klare å bestemme meg for dette, mat er så viktig, og folk er så forskjellige...

Fikk også bok-gaven fra Tilbords.no i går, og den er jeg særdeles happy med! Masse inspirasjon til borddekking til livets store anledninger. Har allerede bestemt meg for at vi skal pynte bordet med roseblader og blomster, og kutte helt ut "filt-løperen" jeg i utgangspunktet hadde bestemt meg for.

Oh happy days!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...