Adhara Skrevet 11. november 2012 #1 Skrevet 11. november 2012 Er litt nysgjerrig på dette, har litt lyst å prøve på noe annet enn det jeg normalt lager Mine vårruller: Kyllingkjøttdeig, wokgrønnsaker, glassnudler, kyllingkrydder, østerssaus. Sweet chilisaus som dip. Salat eller ris som tilbehør.
Rubies_ Skrevet 11. november 2012 #2 Skrevet 11. november 2012 Kjøttdeig av storfe, vårrullkrydder som jeg kjøper på asiatiske butikker, kinakål, gulrot, løk og glassnudler. 1
Adhara Skrevet 11. november 2012 Forfatter #3 Skrevet 11. november 2012 Ooh, kinakål må jo nesten jeg og prøve snart. Er vel det som er vanlig sikkert?
EliseK Skrevet 11. november 2012 #4 Skrevet 11. november 2012 Svinekjøttdeig, gulrot, kål, sukkerterter, kyllingbuljong og sånn soyaoljetingtang. Nammmmmm.... 1
Rubies_ Skrevet 11. november 2012 #5 Skrevet 11. november 2012 Ooh, kinakål må jo nesten jeg og prøve snart. Er vel det som er vanlig sikkert? Vet ikke hvor vanlig det er, men det er godt! 1
Nalaya Skrevet 11. november 2012 #6 Skrevet 11. november 2012 Kjøttdeig, glassnudler, gulrot, kål, løk, og mamasitas springroll krydder
humalla Skrevet 11. november 2012 #7 Skrevet 11. november 2012 Lager sunne vårruller bare. Hodekål, gulrot, løk, kyllingkjøttdeig, sweet and chilli saus, soya saus. Super godt!!
Gjest missEva Skrevet 11. november 2012 #8 Skrevet 11. november 2012 Kyllingkjøttdeig, revne gullerøtter, hodekål, bønnespirer, østerssaus, hvitløkspulver og pepper.
Lykkelitenen Skrevet 11. november 2012 #9 Skrevet 11. november 2012 Svinekjøttdeig, scampi, gullrøtter, sopp, glassnudler, samt litt krydder på gefülen.
KristineS Skrevet 11. november 2012 #10 Skrevet 11. november 2012 Kyllingkjøttdeig/svinekjøttdeig, hodekål, bønnespirer og mais. Av saus/krydder varierer i varierer det med forskjellige woksauser på små poser. Også har jeg selvfølgelig sweet chilisaus til å dyppe i.
Adhara Skrevet 11. november 2012 Forfatter #11 Skrevet 11. november 2012 Lager sunne vårruller bare. Hodekål, gulrot, løk, kyllingkjøttdeig, sweet and chilli saus, soya saus. Super godt!! Du baker de inni ovnen, istedet for å frityrkoke eller? Har prøvd begge deler, synes dessverre frityren er best
Soleklart Skrevet 11. november 2012 #12 Skrevet 11. november 2012 For min del varierer jeg hva jeg har i, for å ikke bli lei smaken. Sist jeg lagde vårruller hadde jeg i: Enoki Bambusskudd Hodekål Kjøttdeig. Både kylling og storfe. Søt paprika Glassnudler Kålrabi Brokkoli Gulrot Av krydder brukte jeg hvitløk, pepperrot, soyasaus, fiskesaus og sursøt saus.
Soleklart Skrevet 11. november 2012 #14 Skrevet 11. november 2012 En tøff liten sopp http://www.bama.no/eway/no/gronnsaker/sopp/enoki/index.aspx
Mynona Skrevet 11. november 2012 #17 Skrevet 11. november 2012 Koriander, bønnespirer, raspet gulrot, oystersaus, glassnudler, tørket sopp, hvitløk, ingefær, vårløk De er kjempegode. Og vegetar.
Ruby Pumps Skrevet 11. november 2012 #18 Skrevet 11. november 2012 Jeg har to varianter, den ene er : karbonadedeig revet gulrot, finhakket løk og kål. I den andre har jeg kyllingfilet og reker i småbiter, glassnudler, finhakket løk og revet gulrot. Begge fyllene smaksettes med sweet chilisaus, oystersauce, fiskesaus og soyasaus.
humalla Skrevet 12. november 2012 #19 Skrevet 12. november 2012 Du baker de inni ovnen, istedet for å frityrkoke eller? Har prøvd begge deler, synes dessverre frityren er best Ja, tar de ovnen hehe, har lyst på frityrkoker, men trur ikke det er så lurt når jeg skal slanke meg.
muttra Skrevet 12. november 2012 #20 Skrevet 12. november 2012 løk purreløk kålrot kinakål vårrullkrydder soyasaus og så varierer jeg med kylligfilet, kjøttdeig, og rester av kokt eller stekt fisk, pakker de i pastry/deig og steker i rapsolje i en liten kjele siden jeg ikke har frityr og jeg lager mellom 40 og 70 stk og singel fryser når jeg lager
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå