Gå til innhold

Bondevik og gjævla støttennene!!


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Bondevik irriterer meg så gjævla når han ler og bagateliserer denne saken med støttennen som han påstår han ikke visste at han hadde fått i gave.

Selvsagt viste han det. Dette beviser hvor useriøs han er. icon_confused.gif Han burde aldri ha tatt i mot disse fra begynnelsen. Er det flere som irriterer seg over dette, eller skal vi bare godta at statsoverledere kan bryte loven og samtidig statuerer som et dårlig eksempel for den oppvoksende slekt.

Han sender singaler ut til verden at det er ok å myrde elefanter fordi vi skal ha noe pent og eksklusivt å pynte veggen med. icon_frown.gif12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest gurimalla

Helt enig Care. Synes dette var totalt talentløst av Bondevik. Det blir enda mer talentløst når han forsøker å unnskylde seg. Det er hans ansvar - og det må han bare ta konsekvensen av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

he - he, mulig rutinene for gaver blir endret litt på statsministerens kontor etter dette....

Saken var nemlig at gaven ble overrakt innpakket, og dessverre hadde ingen tanke for at man nok burde pakket opp før man dro hjem.....

Dette bare som en forklaring, intet forsøk på unnskyldning.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han sender singaler ut til verden at det er ok å myrde elefanter fordi vi skal ha noe pent og eksklusivt å pynte veggen med.  icon_frown.gif

Kjenner du noen Care som vil ha elefanttenner på veggen nå som Bondevik har det?

Jeg kjenner ihverfall ingen. Men kanskje du tilhører en annen vennskapskrets som er noe lettere påvirket av hva andre mennesker gjør?

Waco

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rart med politikere og unnskyldninger. Mener tydelig å huske at Fredric Hauge I Bellona ikke kunne forstå hvordan hasj hadde havnet i lomma hans, innpakket som den var.

Jan P. Syse som ikke hadde sett 70 sone skiltet.

Hva om Terje Røed Larsen ikke visste at han hadde fått penger, tenk om han hadde glemt å sjekke saldoen, det hadde jammen vært noe det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...