AnonymBruker Skrevet 9. september 2012 #1 Del Skrevet 9. september 2012 Har ei pakke med kokt scampi, men hva bruker jeg den til? Om jeg ikke finner på noe lurt går den som reker, tradisjonelt med sitron og majones på brød. Noen tips? Anonym poster: 6a8dac453624c31e1982ab230128fb64 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. september 2012 #2 Del Skrevet 9. september 2012 Har ei pakke med kokt scampi, men hva bruker jeg den til? Om jeg ikke finner på noe lurt går den som reker, tradisjonelt med sitron og majones på brød. Noen tips? Anonym poster: 6a8dac453624c31e1982ab230128fb64 Her i huset bruker vi scampi til tempura. Dyppes i tempura-røre og friteres i olje. Serveres med ris og evt sojasaus/sweet chili saus Anonym poster: 47468515d488aed7306e5f8c1a57d571 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 9. september 2012 #3 Del Skrevet 9. september 2012 Kjempegodt i fajitas også! :-) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaDust Skrevet 9. september 2012 #4 Del Skrevet 9. september 2012 Jeg synes stekte grønnsaker, type wok, er skikkelig godt med scampi. Krydre med pepper og litt salt, ha i scampien til slutt for en kort runde i stekepanna og VIPS. NAM! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. september 2012 #5 Del Skrevet 9. september 2012 Gambas al pil pil med masse hvitløk og chili! mmmmm Anonym poster: 4c262d68218520367a60dddf472fadfe 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaDust Skrevet 9. september 2012 #6 Del Skrevet 9. september 2012 Ja, det glemte jeg å nevne. I woken tar du i masse hvitløk og chili Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-hild Skrevet 9. september 2012 #7 Del Skrevet 9. september 2012 Ta olje,hvitløk og chilli i en stekepanne, la steke på lav temperatur i ca 8-10 min, ta ut hvitløken og chillien fra oljen. Øk temperaturen, tilsett scampien (tint og renset), la dem bli gjennom varme, server med godt brød.. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HerbGirl Skrevet 10. september 2012 #8 Del Skrevet 10. september 2012 Vi bør slutte å spise scampi! http://www.gronnhverdag.no/nor/Mat-drikke/Scampi/Scampi-Tidenes-daarligste-menyvalg2 Scampi: Tidenes dårligste menyvalg Barnearbeid og rasering av skog er blant problemene med tropisk rekeoppdrett. I Sverige har de fleste dagligvarekjedene sluttet å selge scampi. Ingen norske kjeder har planer om å følge etter. Ødelegging av mangroveskoger og korallrev, utpining av fiskeressurser, barnearbeid og alvorlige brudd på menneskerettigheter er blant utfordringene knyttet til den moderne scampiindustrien. 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Topplue Skrevet 10. september 2012 #9 Del Skrevet 10. september 2012 Ta olje,hvitløk og chilli i en stekepanne, la steke på lav temperatur i ca 8-10 min, ta ut hvitløken og chillien fra oljen. Øk temperaturen, tilsett scampien (tint og renset), la dem bli gjennom varme, server med godt brød.. Renser dere scampiene? Jeg er vant med at de kommer ferdig renset eller med skallet rundt halen, men det spiser vel de fleste? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chloe- Skrevet 10. september 2012 #10 Del Skrevet 10. september 2012 Renser dere scampiene? Jeg er vant med at de kommer ferdig renset eller med skallet rundt halen, men det spiser vel de fleste? Spise halen? Jeg gjør ikke det. Tenkte ikke over det som normalt engang. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amanlis Skrevet 10. september 2012 #11 Del Skrevet 10. september 2012 Legg scampi i hvtløksmarinade. Lag en god pastasaus, jeg bruker Toro sin pastasaus med urter. Oppi sausen har jeg litt chilli. Stek scampien raskt i stekepannen. Server med salat og hvitløksbaguett. Nyyydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-hild Skrevet 10. september 2012 #12 Del Skrevet 10. september 2012 Renser dere scampiene? Jeg er vant med at de kommer ferdig renset eller med skallet rundt halen, men det spiser vel de fleste? Jeg fjerner den svarte strengen, den spiser jeg ikke.. Fjernet skallet også jeg, i og med at jeg vi ikke spiser det heller. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 10. september 2012 #13 Del Skrevet 10. september 2012 I tillegg til hvitløk og chili mener jeg at ingefær er obligatorisk. Det funker strålende med vanlige reker også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå