Hoppetaujenta Skrevet 28. februar 2013 #101 Skrevet 28. februar 2013 Tenk så fint det hadde vært da du! En vakker ting som du i tillegg har god helsemessig bruk for... 1
Lille Solstråle Skrevet 28. februar 2013 Forfatter #102 Skrevet 28. februar 2013 Og her er noe til deg 1
Hoppetaujenta Skrevet 28. februar 2013 #103 Skrevet 28. februar 2013 I alle dager så nydelig da! Tusen takk, kjære deg. De dufter slik bare roser kan gjøre... *sniffe inn i magadrag og ta minnet med seg i søvnen* 1
Hoppetaujenta Skrevet 25. april 2013 #104 Skrevet 25. april 2013 Lille solstråle? Det er snart mai her. Hvor eeeer du?
Lille Solstråle Skrevet 26. april 2013 Forfatter #105 Skrevet 26. april 2013 Hei! Det blir ikke mye kvinneguiden på meg for tiden. Er fremdeles dårlig... Men hyggelig med en liten hilsen fra en søt hoppende en! 1
Hoppetaujenta Skrevet 26. april 2013 #106 Skrevet 26. april 2013 Oooo - livstegn! Jeg er glad for at du fremdeles er med oss, om enn litt i bakgrunnen. Fortsatt god bedring.
Lille Solstråle Skrevet 26. april 2013 Forfatter #107 Skrevet 26. april 2013 Oooo - livstegn! Jeg er glad for at du fremdeles er med oss, om enn litt i bakgrunnen. Fortsatt god bedring. Takk takk:) På mandag skal jeg begynne med IV behandlig så da håper jeg på et lite mirakel 1
Hoppetaujenta Skrevet 27. april 2013 #108 Skrevet 27. april 2013 Tror at jeg håper på et stort et jeg, likegodt - mens vi er i gang. 1
Lille Solstråle Skrevet 27. april 2013 Forfatter #109 Skrevet 27. april 2013 Tror at jeg håper på et stort et jeg, likegodt - mens vi er i gang. Ja, hvorfor ikke! 1
Lille Solstråle Skrevet 10. juni 2013 Forfatter #110 Skrevet 10. juni 2013 Nå er det lenge,veldig lenge, siden jeg har skrevet noe her. Nå har jeg begynt på min syvende uke med intravinøs behandlig... Begynte å føle meg litt bedre forrige uke, men så ble jeg pluttselig mye verre... Men jeg orket å lage verdens enkleste småkake-ting i helga da. To egg 210 g melis 210 g malte hasselnøtter Lag eggedosis, bland inn de malte hasselnøttene, bruk to te-skjeer og lag små "topper" på stekebrettet(med bakepapir under). Stekes på 170 grader til du kan stikke inn en, i mitt tilfelle, strikkepinne uten at det følger meg deig på den når du tar den ut. Himmelsk godt 1
Hoppetaujenta Skrevet 10. juni 2013 #111 Skrevet 10. juni 2013 Det så da superenkelt ut! Når jeg skal lage sånne småkaker som skal settes med skje, pleier de stort sett å ese utover, i stedenfor oppover. Da jeg laget kokosmakroner for mange år siden, så bildene så fine ut, men mine ble paddeflate. Jaja, de smakte heldigvis like godt da.
Lille Solstråle Skrevet 10. juni 2013 Forfatter #112 Skrevet 10. juni 2013 Det så da superenkelt ut! Når jeg skal lage sånne småkaker som skal settes med skje, pleier de stort sett å ese utover, i stedenfor oppover. Da jeg laget kokosmakroner for mange år siden, så bildene så fine ut, men mine ble paddeflate. Jaja, de smakte heldigvis like godt da. Ja, det var ganske enkelt. Kom forresten på at det egentlig er 250 g melis og 250 g malte hasselnøtter... Men jeg hadde ikke nok av noen av delene. Ja, mine fløyt litt ut, men tror det var fordi jeg som sagt ikke hadde nok
Hoppetaujenta Skrevet 10. juni 2013 #113 Skrevet 10. juni 2013 Smaken er det viktigste. Og at en faktisk får summet seg til å lage det.
Lille Solstråle Skrevet 10. juni 2013 Forfatter #114 Skrevet 10. juni 2013 Smaken er det viktigste. Og at en faktisk får summet seg til å lage det. Det har du helt rett i :jepp:
Hoppetaujenta Skrevet 10. juni 2013 #115 Skrevet 10. juni 2013 Det er nok derfor jeg ikke har lyst til å spise på de mest fancy restaurantene, hvor utseendet betyr en masse.Jeg liker bedre en folkelig mattype jeg.
Lille Solstråle Skrevet 10. juni 2013 Forfatter #116 Skrevet 10. juni 2013 Det er nok derfor jeg ikke har lyst til å spise på de mest fancy restaurantene, hvor utseendet betyr en masse. Jeg liker bedre en folkelig mattype jeg. Agreed 1
Lille Solstråle Skrevet 24. juni 2013 Forfatter #120 Skrevet 24. juni 2013 Oi, nå er det lenge siden jeg har vært her i universet mitt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå