Gå til innhold

Veien mot å bli tobarnsmor


Superlilje

Anbefalte innlegg

Da lager jeg meg en ny prøverdagbok. Hadde en da vi prøvde på førstemann også, men det begynner å bli noen år siden.

Kan vel begynne med en liten presentasjon. Jeg er 24 år, giftet meg i mai, og jobber som pedagogisk leder i barnehage. Vi har en datter som blir 2 år om en måned, og vi ønsker oss veldig et barn til i nærmeste framtid. Vi bor i et koselig hus på landet, og huset er et evig oppussingsprosjekt :P

Vi begynte å prøve etter bryllupet, og jeg ble gravid nesten med en gang, men helgen for to uker siden begynte jeg å blø litt. Dro til legen mandag for to uker siden, og fikk vite at det ikke var noe liv. Ble sendt på KK for å få det bekreftet med innvendig ul, siden legen bare hadde utvendig. Kjøreturen dit var livsfarlig, det er vanskelig å se veien mens man gråter :( Fikk bekreftet at det ikke var liv, skulle vært 11 uker på vei, men de fant bare en tom fostersekk. Fikk med meg tabletter hjem for å få fortgang i ting. Jeg sluttet å blø for en uke siden, men får fortsatt ganske sterk strek på graviditetstester, så kroppen er nok ikke helt klar for å prøve igjen enda. Men håper det ikke er lenge til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjekt å ha noen som følger med :)

I dag har jeg vært på jobb, så når jeg var ferdig satt jeg igjen der og gjorde litt diverse som måtte gjøres. Så var det innom butikken å kjøpe noe jeg manglet til middagen, hente jenten min i barnehagen, hjem å lage middag, så bakte jeg knekkebrød, badet henne og bakte kjeks, før jeg gjorde litt mer jobbting. Så NÅ er det avslapning! Dagene går i ett. Og i morgen er det personalmøte etter jobb, så blir ikke akkurat mye avslapning da heller.

Men en bra ting med å ha det travelt er at da slipper jeg å tenke så mye på at jeg vil bli gravid igjen NÅ! Jeg tenker altfor mye på det som skulle vært, istedenfor å se framover. I dag skulle jeg vært 13+2 :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er nesten godt at dagene går i ett ja, for da slipper man å tenke så mye.. Det håper jeg skjer denne gangen, at dagene går og at jeg kanskje klarer å ikke tenke på å teste/skjule graviditeten før man er 3 mnd på vei.. Man har jo lyst å fortelle det til alle med en gang.. :sjenert:

Hvor i Norge bor du?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bor utenfor Bergen :) Nå er det sofatid etter nok en travel dag. Skal se House som begynner straks. Og koser meg med litt Cola zero :perebrus:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går etter jobb dro vi ut på handletur og fikk kjøpt fliser og baderomsmøbel til toalettet vi har oppe, som skal pusses opp fullstendig. Så nå mangler vi bare plater til veggene og gulvet, toalett, lister, lampe og dørkarm. Gleder meg sånn til å få det fint der inne!

I dag rydder og vasker jeg for å få det fint til vi får besøk av min bror og familien senere. Har ikke sett dem siden begynnelsen av juni! Skal servere pizza, så må lage den også. Skal lage en med vanlig bunn og en med lavkarbobunn siden jeg spiser lavkarbo.

Og nå tror jeg snart hormonene er ute av kroppen etter jeg mistet, for graviditetstestene blir svakere :smilorange: Så da er kanskje kroppen min snart klar for å prøve igjen. Har jo sååå lyst på en :babysmokk: Fikk snakket godt ut med mannen i går om hvordan jeg føler det etter jeg mistet og han er så forståelsesfull. Selv om han ikke føler tapet på samme måte som meg skjønner han at jeg fremdeles er veldig lei meg av og til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk :)

Hmm, har blødd litt i ettermiddag/kveld. Vet ikke hvorfor, virker ikke som det er mensen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet ikke hvordan det er med SA, men det kan helt sikkert være normalt å blø litt? Akkurat som om kroppen "renser" seg litt..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg vet ikke hvordan det er med SA, men det kan helt sikkert være normalt å blø litt? Akkurat som om kroppen "renser" seg litt..?

Ja, det kan jo hende det var bittelitt rester igjen fremdeles :)

Så koselig å se deg igjen :klemmer:

Gratulerer så mye med ny prøverdagbok :strix:

Takk :) Koselig å se deg igjen også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har vært en slitsom start på uken! pga sykdom hos de to andre på avdelingen jeg er pedleder på, har det vært bare meg og vikarer. Og det er veldig slitsomt.. Og i natt var jeg våken i et par timer med kramper i magen. Føltes som jeg var på vei til å bli skikkelig dårlig i magen, men det gav seg :) Så i dag har jeg vært kjempetrøtt! Men nå har jeg nettopp sovet en time på sofaen :)

Jenten min har visst lært seg et nytt ord. Hun går rundt og sier "ikke!" til alt! Når vi skal til å gjøre noe hun ikke vil roper hun "ikke!" Men ikke skjønner jeg hvorfor hun sier ikke, siden vi bor på bygden på vestlandet. Her sier alle "ikkje".

Og sånn ellers er det utrolig frustrerende å ikke vite hvor i syklusen jeg er. Det er jo bare 3 uker siden jeg mistet, men skulle gjerne likt å vite om jeg har hatt eggløsning, eller om jeg snart får det.. Tviler på at jeg har hatt det egentlig, siden jeg fortsatt har hcg i kroppen. Og det er ikke vits å ta eggløsningstester heller, for de kan bli positive uansett pga hcg. :bond:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag skal jeg og manne ha "date". Vi skal bare være hjemme da, men tenkte å lage god middag med vin og levende lys i kveld :) Og så skal jeg kose meg med sjokolade i kveld! Det er det ikke ofte jeg spiser, siden jeg stort sett holder meg til lavkarbo :)

I natt drømte jeg noe ekkelt! Drømte at jeg skulle på do, og så falt det noe ut av meg og ned på gulvet. Tok det opp, og så at det var et ca 10cm langt foster. Kunne se alle detaljer, ansikt og fingre og alt! Det var en helt grusom drøm! Våknet etterpå og lå våken en stund..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Uff... Det kan ikke ha vært lett å drømme (selv om det kun var en drøm) :kose: Har drømt lignende ting jeg også, i forrige svangerskap..

Mannen og jeg koste oss med en hel flaske vin i går faktisk, men et var digg! Så på "Beck" og koste oss med popcorn og rødvin :) Forhåpentligvis lenge til neste gang vi kan det :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var kjempekoselig med hjemmelaget lasagne, vin og film i går kveld :) Og i dag har vi vært i masse familiebesøk. Og har fått kost med baby :hjerter_rundt: Har en niese på 4 måneder, og hun er jo bare så skjønn!

Tror kroppen min lurer meg for tiden.. Er kjempesulten, og får skikkelig sug i magen som bare forsvinner når jeg spiser, og i dag har puppene blitt ømme. Så jeg begynner jo nesten å tro at jeg er gravid, selv om jeg garantert ikke er det. Er nok heller bare hormonene som er litt på bærtur fremdeles.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det tar nok litt tid før kroppen vender seg av det å være gravid.. Kanskje spesielt etter en SA hvor man ikke ammer og sånn etterpå.. Jeg vet ikke jeg, men det er helt sikkert derfor :)

Så koselig å ha niese! Jeg har ingen nieser/nevøer og gleder meg utrolig til søsknene mine får det :hjerte:

Bra dere koste dere med vin, lasagne og film :) Viktig å gjøre sånt selv om man er i prøvetiden..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er tante til fire jeg :) Broren min har en gutt på 7 og en jente på 10, mens søsteren til mannen har en gutt på snart 3 og en jente på 4 måneder :) Kjekt å være tante! Og så skal jeg være fadder til minste niesen som skal døpes 23. september.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...