AnonymBruker Skrevet 19. august 2012 #1 Del Skrevet 19. august 2012 Jeg husker ikke hva det betyr å la røren svelle, betyr det at den skal stå i fred? På kjøkkenbenken eller i kjøleskapet, eller? Anonym poster: e8e49928dc0236f823a17831bf7f1571 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myosotis Skrevet 19. august 2012 #2 Del Skrevet 19. august 2012 Ja, du lar den stå i fred. Pleier alltid la vaffel- og pannekakerøre stå på benken ei stund, men andre plasserer den i kjøleskapet. Tror ikke det spiller så stor rolle egentlig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silfen Skrevet 19. august 2012 #3 Del Skrevet 19. august 2012 Den skal bare stå der og kose seg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrøkenHappy Skrevet 19. august 2012 #4 Del Skrevet 19. august 2012 la den stå, f.eks på benken Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. august 2012 #5 Del Skrevet 19. august 2012 Takk, på tide med et matkurs, tror jeg. Jeg er den annyme brukeren som spurte etter vaffelrøre, jeg håper jeg slipper å lage en tråd om hvordan man steker dem også Anonym poster: 6f2c662bc0645b1b987ae9ef94cb9bef 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. august 2012 #6 Del Skrevet 19. august 2012 Svelle er en prosess som skjer når hvete og vann står over lengre tid, feks. Du vil se at røren gjerne er tykkere etter 30 minutter, eller at det virker som om det er mer av røren. Svelle er ett annet ord for å bli oppblåst. Prosess med hvete vann og evt bakepulver gjør at det "gjærer" seg og sveller. Anonym poster: c91ab4c6fe54ac21933a5c306bd579a3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. august 2012 #7 Del Skrevet 19. august 2012 Det er vel på en måte at røra skal heve seg, akkurat som en gjærdeig. Anonym poster: 60d458f679a351fa6754c3ca6e22f90c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrøkenHappy Skrevet 19. august 2012 #8 Del Skrevet 19. august 2012 Takk, på tide med et matkurs, tror jeg. Jeg er den annyme brukeren som spurte etter vaffelrøre, jeg håper jeg slipper å lage en tråd om hvordan man steker dem også Anonym poster: 6f2c662bc0645b1b987ae9ef94cb9bef haha, forsto det var deg lykke til med vaflene, en kan ikke bli god til noe en ikke øver på :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. august 2012 #9 Del Skrevet 19. august 2012 Aaaaaha......... det er derfor den ser så fin og tykk ut på bildene, mens min røre minnet mest om vann nesten, så ja, den får stå i 30 min da hehe. Pinlig! Takk for god info! Anonym poster: 6f2c662bc0645b1b987ae9ef94cb9bef 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silfen Skrevet 19. august 2012 #10 Del Skrevet 19. august 2012 Er den fremdeles tynn etterpå så har du bare mer mel i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. august 2012 #11 Del Skrevet 19. august 2012 Det ble vafler, og de ble kjempegode, takker for all hjelp :D Det var helt annerledes når jeg lot røren svelle, den ble fin og tykk, liksom. Ikke som det vannet jeg alltid stekte vafler av før. Anonym poster: 6f2c662bc0645b1b987ae9ef94cb9bef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jade Skrevet 19. august 2012 #12 Del Skrevet 19. august 2012 Godt å høre Jeg lar den stå på disken om den bare skal stå i 30min. Men hvis jeg lager røren i veldig god tid på forhånd (hvis du skal spare tid før du skal steke vaflene), så lar jeg den stå i kjøleskapet, siden det tross alt er melk osv i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå