Gå til innhold

Servering/småmat mellom vielse og middag


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som har forslag til småmat mellom vielse og middag?

Hva hadde du hatt lyst på?

Vi har 2-3 timer mellom vielsen og middagen og tenker å servere noe lite, noe søtt og noe salt så gjestene får holdt blodsukkeret ved like før middagen som skal serveres på kvelden.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

God ide, jeg setter pris på litt å bite i før middagen (spesielt hvis man har kjørt litt for å komme til vielsen)

Har selv fått og satt pris på:

Frukt, skjært opp i biter (avhenger jo litt av sesongen)

Gjærbakst (feks kringler, kakebordet senere på kvelden inneholder som regel kaker)

Hadde selv spekemat, men vi hadde en ganske lang pause mellom vielse og middag.

Skrevet

Hva med no fingermat? Reker, laks, roastbeef, brie, fins mye å velge i så da blir det jo noe til enhver. Ellers kan du jo ha frukt, nøtter osv.

Skrevet

Vi skal ha mottakelse rett etter vielsen og det vil bli servert små kanapeer med litt laks, gåselever, roastbiff og reker. Bare litt å "bite i" og ikke spise seg mett på akkurat. I tillegg står det fremme deilig konfekt som er spesielt fra stedet vi vies.

Skrevet

Vi lagde et lite koldtbord. Vet ikke hvor mye som ble spist av det da det ikke var noe å ta med hjem, men kan jo være at de kastet resten. :)

Skrevet

Frukt og champagne/alkoholfri drikke ble satt fra for gjestene mens vi hadde fotografering.

Mvh Yvonne :heiajente:

AnonymBruker
Skrevet

- Laks surret i lefser.

- Frukt dyppet i sjokolade

- Gjærbakst

- Spekeskinke, eggerøre på brød.

Anonym poster: d8206db5dbd070c5567baab5208fcaf1

Skrevet

Jeg hadde satt pris på kaffe og noe "attåt" som er enkelt å spise. Lenge til kaffen som er på kvelden for oss som er veldig avhengige av det for å holde humøret og energien oppe.

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Vi hadde 2,5 time mellom vielse og middag, og hadde jordbær, frisk frukt, saltstenger, nøtter og champagne til gjestene i den pausen hvor vi tok bilder :)

Endret av Rosebud

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...