AnonymBruker Skrevet 11. juli 2012 #1 Skrevet 11. juli 2012 Har dere noen forslag for velkomstdrink/aperitif før maten? Sitter å ser på hva hotellet vi skal ha middagen tilbyr, og synes det er så mye å velge mellom. Vi skal ha Champagne avslutningsvis, så greit med noe annet som velkomstdrink. Noen gode forslag? Anonym poster: 4b1006b4a2bed3e80d5830ab9a094b52
LineF Skrevet 11. juli 2012 #2 Skrevet 11. juli 2012 Jeg ville heller hatt champagne som velkomst, mye mer elegant:-)
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2012 #3 Skrevet 11. juli 2012 Jeg ville heller hatt champagne som velkomst, mye mer elegant:-) Vi skal ha champagne i mottakelsen også, så tenkte en liten "Champagnepause". Men jeg tenker litt det samme, og man kan kanskje aldri få nok bobler :-) Men hvis vi har champagne som velksomt, hva kan vi da ha som "avslutningsdrink"? Anonym poster: 4b1006b4a2bed3e80d5830ab9a094b52
LineF Skrevet 11. juli 2012 #4 Skrevet 11. juli 2012 Hmm avslutningsdrink etter middag? Er det det du mener? Jeg tenker det naturlige til slutt er kaffe og bailis/cognac eller whisky, men kanskje noe å tenke på..?? Hmm..
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2012 #5 Skrevet 11. juli 2012 Hmm avslutningsdrink etter middag? Er det det du mener? Jeg tenker det naturlige til slutt er kaffe og bailis/cognac eller whisky, men kanskje noe å tenke på..?? Hmm.. Nei, vi skal ha kaffe avec etter middagen, og så kaker og litt vin/drinker utover til ca kl 24.00 og da tar vi en siste liten skål og takketale. Anonym poster: 4b1006b4a2bed3e80d5830ab9a094b52
LineF Skrevet 11. juli 2012 #6 Skrevet 11. juli 2012 Vi har bare 20 gjester og det blir bryllupsmiddag, men ingen fest, den skal vi ha hjemme med venner.. så det skal ikke være altfor mye alkohol, bare meget velvalgt vin til forrett, mellom/venterett, middag, dessert og kaffe og noe attåt
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2012 #7 Skrevet 11. juli 2012 Vi har bare 20 gjester og det blir bryllupsmiddag, men ingen fest, den skal vi ha hjemme med venner.. så det skal ikke være altfor mye alkohol, bare meget velvalgt vin til forrett, mellom/venterett, middag, dessert og kaffe og noe attåt Ja ok. Men hva hadde det med forslag til velkomstdrink å gjøre egentlig :-) Anonym poster: 4b1006b4a2bed3e80d5830ab9a094b52 3
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2012 #8 Skrevet 11. juli 2012 Det kommer litt an på hvordan de har blitt oppbevart. Blåskjell holder seg for eksempel mye bedre hvis de får ha litt luft rundt seg, enn om de ligger i en tett plastpose. Jeg vil tro at tre dager i kjøleskap er litt vel lenge. Uansett, hvis det hadde vært meg, ville jeg vært svært nøye med å luke ut knuste skjell, samt skjell som ikke er helt lukket (dvs. som ikke lukker seg dersom man dunker dem mot noe hardt eller skyller dem i kaldt vann - dette viser jo om de er levende eller ikke), og så ville jeg luktet nøye mens jeg dampet dem: Hvis det dufter nydelig av sjø og skjell, kan de fremdeles spises. Hvis de lukter ekkelt av kloakk derimot, er de ikke spiselige. (Haha, det siste sier seg jo helt selv.) Ingen forslag her?? Evt tips om hva dere selv serverte? Er jo så mange "drevne" bryllupsgjester her inne, så hadde satt pris på noen tips og råd :-) TS Anonym poster: 4b1006b4a2bed3e80d5830ab9a094b52
Gjest Solstråla88 Skrevet 11. juli 2012 #9 Skrevet 11. juli 2012 Vi brukte Martini Asti, men dette er jo ikke Champagne. Hvis du skal ha Champagne, så har du jo pommery bla som er ålreite for de som liker det, jeg synes det blir for tørt, så jeg drikker det ikke..
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2012 #10 Skrevet 11. juli 2012 Ooops vet ikke hva som skjedde med siteringen i forrige innlegg :-). Uansett - nei prøver å finne et godt alternativ til Champagne, siden vi har det tidligere på dagen og på slutten av kvelden. TS Anonym poster: 4b1006b4a2bed3e80d5830ab9a094b52
Nerdemamma Skrevet 11. juli 2012 #11 Skrevet 11. juli 2012 Vi hadde en alkoholfri fruktdrink vi. Var veldig greit. Ble liksom nok alkohol resten av kvelden så vi så ikke noe behov for å ha alkohol i velkomstdrinken i tillegg. Nå hadde vi absolutt ingen rølpefest da. Er jo mange som vil ha stort alkohol konsum til bryllupet men det ville ikke vi. Men vi ville ikke ha avholds heller da seff Men noe fruktig er å annbefale. Friskt og godt. Om det er en skvett med sprit oppi er jo ikke det å forakte, men trenger for all del ikke være det. Gjestene er nok strålende fornøyd uansett hva du velger. Så plukk ut det du og din tilkommende syntes ser godt ut
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2012 #13 Skrevet 11. juli 2012 Vi skal ha cava og jordbær^_^ Ja jeg tenkte først på musserende vin med jordbær, men det kan kanskje bli litt vel mye sprudlende i løpet av dagen :-) Anonym poster: 4b1006b4a2bed3e80d5830ab9a094b52
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2012 #15 Skrevet 11. juli 2012 Lag cocktails eller en punsjbolle?? Vi skal være på et hotell, så bør helst bestille fra menyen :-) Anonym poster: 4b1006b4a2bed3e80d5830ab9a094b52
Poppsilopp Skrevet 11. juli 2012 #16 Skrevet 11. juli 2012 En kvalitets cider, gjerne Hardanger cider. Det er fruktig godt som noen nevnte
Portvinpiken Skrevet 12. juli 2012 #17 Skrevet 12. juli 2012 Bobler blir aldri feil spør du meg :-). Slå til med enda mer Champagne/musserende :-)
Evie Skrevet 12. juli 2012 #18 Skrevet 12. juli 2012 Mer bobler! Vi kjører bobler til aperitif. Bayleis og cognac til avec. Og såber det bobler tilgjengelig resten av kvelden. Det blir aldri nok bobler :-)
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2012 #20 Skrevet 12. juli 2012 Ok. Kanskje det blir Champagne eller musserende da :-). Vi skal ha dette under mottakelsen og senere på kvelden også, men det er jo noen timer mellom hver. Synes det passer best egentlig, men samtidig tenkte jeg at det er litt lite oppfinnsomt å stadig komme tilbake til boblene, og det var derfor jeg tenkte på noe annet som aperitif. TS Anonym poster: 4b1006b4a2bed3e80d5830ab9a094b52
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå