Gå til innhold

Den beste drikkeleken du vet av!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vet du av en kjempebra drikkelek som i samme slengen er litt enkel?

Forklar hvordan den er, og du har gjort meg kjempeglad! Klem! :klemmer:

Anonym poster: d49b59fa5ac1c51bf13dabe155bf8903

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Elsker busstur, men jeg er ikke god på å forklare. Prøv å søke på nett. Eller hvis du har smart telefon så kan du laste ned apper med drikkeleker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beer Pong er både enkelt og dritgøy. Dess mer man drikker, dess vanskeligere blir det å treffe med pingpongballen. Man trenger bare være to personer, men jeg synes det er kjekkere om man er to lang a to personer. Man kan også være tre per lag, men mer enn det blir litt mye.

Originalt sett skal man ha 10 plastikkkopper per lag som settes opp som et rektangel (4 - 3 - 2 - 1), som skal fylles med alkohol. Vi pleier å bare fylle dem med vann og ha egne glass utenom vi drikker av, slik at det blir både mindre søl og... ja, blir bare enklere.

Du trenger dermed:

- Et bord

- 20 plastkopper

- 2 pingpongballer (ofte lurt med flere, de blir plutselig borte...)

- Vann til koppene

- Alkohol (logisk nok)

1. Stable koppene, som sagt, 4 - 3 - 2 - 1.

2. Fyll dem med vann, ca halvfulle.

3. Ene laget begynner. Hvert lag har to kast. Det er om å treffe med ballen i en av koppene. Det er ikke lov å lene seg over bordet for å kaste.

4. Når en ball treffer oppi en av koppene, tas den vekk, og begge på det motsatte laget må drikke. Hvor mye... bestemmer deg egentlig selv.

Slik går det helt til alle koppene er borte på et av lagene. Det er noe som heter "re-racking" hvor man stokker om på koppene etter en stund... kort fortalt; alle koppene skal alltid være ani en annen kopp, gosh, men de fleste finner ut av dette nettopp fordi det er ganske logisk.

Annet:

- Om dere tar alkohol i koppene, er det lurt å ha en "wash cup" som man skylder ballen i.

- Ballen har lov å være ani bordet før den treffer oppi en kopp.

- "Girls can blow, boys can finger". Om ballen "snurrer rundt" oppi koppen, kan medlemmene på laget forsøke å få den ut igjen. Jenter kan blåse på, gutter kan bruke fingrene.

Dette er en KNALL lek, den er også veldig lett for folk å forstå uansett om de ikke har spilt den før. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Japanese Game Show!! Kanskje ikke så mye drikking, men veldig gøy!

En annen er nisse-leken (aner ikke hva det egentlig heter). Er ikke så flink til å forklare, men leken er veldig enkel.

Man trenger en kortstokk og en flaske.

Først skal en trekke et kort.

Tall viser hvor mange slurker man må ta. Rødt kort skal man gi bort til en annen, hvem som helst. Svart kort skal man ta selv. Feks; ruter 3. Det vil si tre slurker og den som trekker kortet kan velge hvem av de andre som skal ta de tre slurkene. Kløver 5 vil si at den som trakk kortet må ta fem slurker selv.

Bildekort er en ny regel. Hvor den som trekker bildekortet må finne på en regel for hva man må gjøre før man skal drikke. Feks; Man må ha en finger i øret mens man drikker eller man må stå på ett bein mens man drikker. Reglene gjelder gjennom hele leken, så det blir vanskelig å holde styr på alle etterhvert. Men det er strengt forbudt å minne noen på hvilke regler som gjelder!! :gjeiper:

Ess er en slurk og 7-kort (uansett farge) er tissekort. Man får altså ikke lov til å gå på do hvis man ikke har tissekortet. Kan også kjøpes av en som har dette kortet mot å ta slurkene deres. Den må ikke være med, selvfølgelig.

Når man har trekt kortet sitt og drukket, så skal den som har drukket sette kortet i fra seg på en flasketut. Faller kortene av tuten så må man straffedrikke, feks. tre ekstra slurker. Glemmer man å ta en eller flere regler før man begynner å drikke, må man ta tre straffe-slurker for hver regel. Minner man på noen hvis de glemmer en regel må den personen ta tre ekstra slurker.

Når en person har trekt, drukket og lagt på kortet skal den til venstre trekke osv :)

Endret av hakunamatata
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Terkel i Knipe.. også drikker man hver gang noen er stygge i kjeften. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanlig krig med kortstokk. Så drikker man antall slurker man får på kortene haha. Eller sjakk hvor man drikker hver gang en brikke blir slått ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Alle i gruppen teller til 21 sammen (første person sier 1, andre person sier 2 osv). Når dere kommer til 21 skal alle drikke, og den som sa 21 må bytte ut ett av tallene med et ord, en lyd, eller bevegelse. For eksempel at man skal si "Tut tut" istedenfor tallet 5. Så begynner man å telle på nytt og da blir altså rekka slik: 1, 2, 3, 4, tut tut!, 6, 7 osv. Etterhvert er det mange ord man må huske på at er byttet ut, så hver gang noen sier feil må personen drikke og finne på et nytt ord. Veldig morsomt, særlig om ordene dere velger har litt internhumor i seg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En väldigt enkel dryckeslek om man ser på fotboll:

1)Alla får en fotbollspelare tilldelad

2)När den fotbollspelare som du har fått rör vid bollen så måste du dricka.

Första(och hittills enda) gången jag lekt denna fick jag franska Zidan hihi..jag fick i mest av alla om man säger så..:)

Kan säkert tillämpas på andra sporter, t ex handboll, ishockey..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...