Gå til innhold

Zulu's vriene verden


Zulu
 Del

Anbefalte innlegg

Hmmm...lurer på om jeg har forstått hvordan jeg lager en dagbok jeg :o Prøver for det. Av erfaring vet jeg at det hjelper og skrive om ting, og akkurat nå føler jeg behov for det. Verden smiler ikke alltid til en, og akkurat nå er det meg som mangler smilet :-?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er egentlig en litt lang historie... men for å få litt bakgrunns informasjon så begynner jeg for noen år tilbake. Da hadde jeg samboer og levde lykkelig. Vi planla fremtiden sammen og alt virket problem fritt. Plutselig sto samboeren min i døren en dag og sa at hun ikke elsket meg lenger. Verden raste selvsagt sammen og jeg brukte lang tid på komme meg opp igjen, men det gikk bra. Min tidligere samboer ble i steden min beste venn :D Vi støttet hverandre i tykt og tynt og det var kjempegodt å ha en slik venn som kjente meg så godt. Dette er nå snart 3 år siden.

I fjor sommer dukket det opp en ny person i mitt liv og jeg ble hodestups forelsket. Vi ble kjærester og jeg følte på nytt at jeg hadde funnet kvinnen i mitt liv :roll: Dessverre følte ikke hun det på samme måte og forholdet tok slutt før jul. Men vennskapet besto. Et veldig veldig nært vennskap. Vi ble hverandres nærmeste. Nå i ettertid kan jeg jo se at det var fryktelig dumt i og med at jeg var den sårede part og egentlig av alt bare ønsket hun tilbake. Vi levde i et kjærestelignende forhold frem til nyttår. Etter det merket jeg at hun prøvde å trekke seg litt unna, noe som gjorde meg litt usikker. Men vi snakket om det og hun forklarte at dersom vi begge skulle klart å komme oss videre så måtte vi prøve å gi hverandre litt avstand. Greit nok - problemet var bare at vi trivdes så godt med å være sammen. Derfor ble det at jeg og min tidligere samboer var mye sammen med min siste eks. Kjempe koselig var det. Det var skiturer, festing og koselige spill kvelder.

Min tidligere samboer ble min støtte når jeg hadde det tungt og trist. Hun så at jeg var langt nede (hadde aldri sett meg så langt nede sa hun...).

Så plutselig for en uke siden fikk jeg vite at det var oppstått følelser mellom min tidligere samboer og min siste eks... Da raste verden definitivt sammen. Jeg hadde merket at de hadde en veldig god tone, men tenkte at jeg ikke skulle være sjalu, for det var sikkert bare jeg som var veldig følesom på det... Men den gang ei. Min tidligere samboer og bestevenn fortalte meg at hun også hadde følelser for min eks.

Jeg har ALDRI følt meg så sviktet noen gang. Jeg trodde jeg ville ha bestevennen min der når jeg trengte det. Nå føler jeg at jeg har mistet mine to beste venner. Klarer ikke å ha kontakt med de når jeg hele tiden går og lurer på om det er noe mellom de. Vet at de sliter de også, for på en måte er alle parter i en problematisk situasjon. Men jeg føler at min tidligere samboer burde valgt å unngå å komme i en slik situasjon når hun visste hvordan jeg hadde det, og nå mest av alt trengte henne. Dessuten vet hun jo ikke hva det kan bli mellom henne og eksen min. Føler liksom da at hun burde valgt vennskapet vårt i fremfor noe hun ikke vet hva kan bli. Det finnes jo flere fisk i havet!

Vel nå fikk jeg iallefall ut noe av det jeg går å tenker på om dagen. Går skikkelig å grubler. Har vært borte et par dager fra jobb for å prøve å hente meg litt inn igjen. Prøver jo og tenke fremover, men akkurat nå er ikke det enkelt. Føler meg fryktelig alene i en slik situasjon. Hadde trengt bestevennen min nå :(

Men jeg skal klare dette også jeg!!!!!!! Denne jenta gir seg ikke så lett!!! Kommer nok til å ha noen innlegg her fremover når alt blir svart og trist, og det blir det nok både titt og ofte, men med tiden kommer nok de lyse glimtene oftere og oftere :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for det olive, det håper jeg også. Og jeg er optimist, men humøret svinger litt og jeg merker det er litt slitsomt for jeg prøver å sile hvilke tanker jeg ønsker å gå og tenke på også videre. :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff.. idag er det en av de tunge dagene igjen. Har hatt noen fine dager med bursdagsfeiringer i helgen. Men så kom hverdagen igjen. Egentlig gikk det ganske bra til å begynne med idag. Jeg og hunden hadde oss en fin skitur i flott vintervær.

Men da jeg kom hjem ringte ei jeg kjenner for å spørre om det var noe mellom eksen min og min tidligere samboer. Avkreftet det jeg. Ikke vet jeg heller. Men forespørselen fikk meg iallefall bare lei meg - orket ingenting så jeg gikk og la meg igjen...

Skulle ha pratet med min tidligere samboer, for jeg vet ikke hvordan ting er. Har fått endel meldinger hvor hun savner meg og er gla i meg, men vi har ikke hatt tiden til å prate. Føler at jeg ikke vil ta den praten på telefonen. Men jeg har bestemt meg for at dersom hun velger å gjøre noe med følelsene hun har for min eks, da har hun også valgt at vi ikke skal ha kontakt. Det ønsker jeg bare ikke. Da føler jeg at hun har sviktet meg når jeg trengte henne som mest, og på den værst tenkelige måte... Men nå rives jeg nesten i stykker av å ikke vite hvordan tingene er. Har sendt en melding bare for å få vite, men hun svarer ikke.

Jeg føler vel at begge to egentlig har sviktet meg. Ødelagt alt det fine vi hadde sammen. Men det er min tidligere samboer - og bestevenn som har sviktet mest. Derfor klarer jeg å prate med eksen min, og har sagt at jeg ikke vil prate om det som har skjedd, da tror jeg bare det ødelegger det som er igjen mellom oss. Og på sett og vis føler jeg at jeg trenger henne....

Skulle virkelig ønske at dette kunne gå fort over, men ser at det kommer til å ta tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...
Gjest Trulselinemor

Her kommer det en natt hilsen til deg.

Håper du har hatt en bra lørdag og at søndagen blir en flott dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Annonse

Hmmm...lenge siden jeg skrev noe her gitt... Til tross for en noe tøff vår, har jeg hatt det fint. Ble kjent med ei utrolig flott jente som har støttet meg masse og fått meg opp igjen og gitt meg tilbake troen på meg selv :wink: Jeg er jo faktisk ei søt jente :kul:

Og nå har også sjebnen slått til igjen, og jeg har fått meg verdens beste kjæreste. Er kjempe lykkelig og svever rundt på skyer om dagen :rosaengel:

Så som jeg sa tidligere - det ordner seg for snille jenter :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
Gjest Trulselinemor

Hei!

Jeg ville bare stikke innom deg for å ønske deg en kjempe flott helg.

Klem fra meg :klem2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
Gjest Trulselinemor

Jeg ville bare stikke innom deg for å ønske deg

en riktig god jul

og

et godt nyttår!

Håper du har det bra.

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

×
×
  • Opprett ny...