Nuttapia Skrevet 29. oktober 2012 Forfatter #841 Del Skrevet 29. oktober 2012 Nevøen din høres ut som en skikkelig søtnos! Det er så koselig å være tante! Jeg har en nevø som snart blir 6 år og allerede har begynt på skolen, han er verdens søteste. Helt sprøtt at han har blitt så stor, jeg husker jo så godt når han var helt nyfødt... Blir deilig å få oppussinga unnagjort, da! Vi skal også i gang med litt oppussing her, gruer meg litt i grunn... Men det er jo bare å komme igang. Så flink du er til å lage mat helt fra bunnen av!! Jeg har lovet meg selv å bli flinkere med det jeg også. Her om dagen spiste vi tandoori kylling som jeg lagde ved hjelp av et sånt "kit", fikk helt sjokk når jeg så at krydderblandingen inneholdt 22% salt!! Og det var MYE krydder. Jeg og kjæresten ble helt kvalme av saltsmaken. Nå blir det skjerpings framover! Jaaa, tiden går fort med disse små! Herlighet, blir nesten redd jeg. Og tiden går vel enda fortere når man får smått selv Knallfint å være tante. Er bare å komme igang, men ETT ROM OM GANGEN, jeg bare sier det! Jeg skjønner meg IKKE på de som begynner litt her og litt der.. Det er fullstendig ulogisk.. 22% salt!?!?!?!?! Åh herreguuud..!! Nei, veitu, jeg er så forsiktig nå i graviditeten. Her er lite pose- og boksmat på bordet. MEGET lite. Jeg har så IKKE lyst på masse vann i kroppen Det er utroooolig godt med tandoori, forresten Og sikkert en sånn sjelden gang, innimellom, så gjør det sikkert ingenting. Men er jo litt ekkelt at dere ble dårlige av det! Sauser og supper fra bunn av er utrolig enkelt! Kjøp heller ferske fileter enn å kjøpe halvfabrikata etc. Lag kjøttkaker/burgere selv! Det er sååå mye godt man kan lage, som ikke tar lang tid Det koster ofte bittelitt mer, men man blir mett på en sunn måte! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nuttapia Skrevet 29. oktober 2012 Forfatter #842 Del Skrevet 29. oktober 2012 Hvite vegger med mørkt gulv er kjempefint! Skjønne nevøen ikke lenge til du får din egen lille klump! Ja, det blir veldig bra!! Så tenkte å kjøpe et hvitt loddent teppe å ha på gulvet der oppe da. Slik at tassen kan kose seg på det hvis jeg er på badet og ordner meg Jaaa Tiden går så fort, Lollipop!! Tenk, du er straks 10 uker! Og du har 2 inni deg!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
My84 Skrevet 29. oktober 2012 #843 Del Skrevet 29. oktober 2012 Jaaa, tiden går fort med disse små! Herlighet, blir nesten redd jeg. Og tiden går vel enda fortere når man får smått selv Knallfint å være tante. Er bare å komme igang, men ETT ROM OM GANGEN, jeg bare sier det! Jeg skjønner meg IKKE på de som begynner litt her og litt der.. Det er fullstendig ulogisk.. 22% salt!?!?!?!?! Åh herreguuud..!! Nei, veitu, jeg er så forsiktig nå i graviditeten. Her er lite pose- og boksmat på bordet. MEGET lite. Jeg har så IKKE lyst på masse vann i kroppen Det er utroooolig godt med tandoori, forresten Og sikkert en sånn sjelden gang, innimellom, så gjør det sikkert ingenting. Men er jo litt ekkelt at dere ble dårlige av det! Sauser og supper fra bunn av er utrolig enkelt! Kjøp heller ferske fileter enn å kjøpe halvfabrikata etc. Lag kjøttkaker/burgere selv! Det er sååå mye godt man kan lage, som ikke tar lang tid Det koster ofte bittelitt mer, men man blir mett på en sunn måte! Er sikkert enkelt å lage sauser og supper fra bunnen av, men det krever liksom litt mer planlegging og derfor blir det ikke så ofte noe av... Men skal begynne å google oppskrifter og bli flinkere nå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tina_O Skrevet 29. oktober 2012 #844 Del Skrevet 29. oktober 2012 Ups... Jeg er blitt skikkelig saltsjuk... Mer enn før, faktisk, og nå fikk jeg litt dårlig samvittighet... Skjerpings, Tina!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nuttapia Skrevet 29. oktober 2012 Forfatter #845 Del Skrevet 29. oktober 2012 Er sikkert enkelt å lage sauser og supper fra bunnen av, men det krever liksom litt mer planlegging og derfor blir det ikke så ofte noe av... Men skal begynne å google oppskrifter og bli flinkere nå. Krever ikke mye planlegging! Nuttapias brunsaus: Ta en liten dært med stekesmør i en kjele, og hell oppi finhakket rødløk, hvitløk og kanskje litt sopp? Stek det til løken er blank og fin. Hell oppi 1 til 2 dl vann, og gjerne med en buljongterning oppi. Ta oppi ca en ss worshester sauce. La dette koke hardt til vannmengden har halvert ca. Deretter tar du oppi ca 2 dl vann, og ca 2 dl melk (etter ønske på tykkelsen) Rør godt, og la det koke en stund. Ta oppi 4-5 skiver brunost (alt ettersom søtheten du ønsker på sausen), og gjerne en ss tyttebærsyltetøy. Rør godt, og tilsett gjerne 1/2 dl fløte på slutten, en ts sukkerkulør og litt pepper.. IKKE salt, buljongen er salt nok! VOILA! Herlig brunsaus til dine hjemmesnekra kjøttkaker Når du har gjort dette et par ganger, så ser du at du ikke klarer deg uten diverse basics på kjøkkenet, og at det smaker 1000 ganger bedre enn pose Jeg starter ofte på samme måte når jeg skal lage lapskaus eller grønnsakssuppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nuttapia Skrevet 29. oktober 2012 Forfatter #846 Del Skrevet 29. oktober 2012 Ups... Jeg er blitt skikkelig saltsjuk... Mer enn før, faktisk, og nå fikk jeg litt dårlig samvittighet... Skjerpings, Tina!!! Jeg spiste nesten KUN salt lakris i 1.trimester Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nuttapia Skrevet 29. oktober 2012 Forfatter #847 Del Skrevet 29. oktober 2012 Unnfangelsen finner sted omkring: 7. mai 2012 Hjertet begynner å slå: 1. juni 2012 Embryoet beveger seg: 25. juni 2012 Alle indre organer er ferdig formet: 2. juli 2012 Embryoperioden er slutt, du bærer på et foster: 2. juli 2012 Risiko for spontanabort avtar: 16. juli 2012 Kjønnet begynner å bli tydelig (ikke på ultralyd): 30. juli 2012 Fosteret svelger og tisser: 13. august 2012 Du kan kjenne fosterets bevegelser: 27. august 2012 (Skjedde allerede i uke 12 ) Tid for ultralyd: 30. august 2012 Fosteret begynner å få et søvnmønster: 10. september 2012 Han begynte å høre mye tidligere enn 1.oktober Ni av ti barn overlever om de blir født nå: 29. oktober 2012 Mange fostre legger seg med hodet ned: 3. desember 2012 Svangerskapspermisjonen begynner: 9. januar 2013 Antatt termindato: 1.februar 2013 På torsdag er det kun 3 måneder igjen til termin Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CathrineMic Skrevet 30. oktober 2012 #848 Del Skrevet 30. oktober 2012 27 uker, og bare 3 måneder igjen 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Lollipop* Skrevet 30. oktober 2012 #849 Del Skrevet 30. oktober 2012 Oi! Du er kommet så langt at bebisen kan overleve om den blir født nå! Helt magisk 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nuttapia Skrevet 30. oktober 2012 Forfatter #850 Del Skrevet 30. oktober 2012 Jaaaa Det er helt vanvittig fantastisk!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nuttapia Skrevet 30. oktober 2012 Forfatter #851 Del Skrevet 30. oktober 2012 27 uker på vei, og lillegutt er 25 uker gammel Tassen veien 1 kg og er 32 cm lang! Jeg synes han virker innmari stor, jeg! Tenk han skal vokse seg utrolig mye større, og magen kommer til å se ut som en medisinball + litt til! Bilder tatt idag, etter morgenstellet, før frokost + et par bilder til 12 uker: 18 uker: 27 uker: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Lollipop* Skrevet 30. oktober 2012 #852 Del Skrevet 30. oktober 2012 Nei se som magen vokser! nydelig! Helt utrolig å tenke på at det ligger et levende menneske der inne 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CathrineMic Skrevet 30. oktober 2012 #853 Del Skrevet 30. oktober 2012 Oi så magen har vokst Du har en skikkelig flott gravid-mage. Det skal du ha Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nuttapia Skrevet 30. oktober 2012 Forfatter #854 Del Skrevet 30. oktober 2012 Oi så magen har vokst Du har en skikkelig flott gravid-mage. Det skal du ha Takk, Cathrine!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bolla! Skrevet 30. oktober 2012 #855 Del Skrevet 30. oktober 2012 Hurra for 27 uker og kun tre mnd til termin Rart å tenke på at du er bare 3 uker før meg, men at det føles som du er milelangt foran meg Fine bilder, du er BEAUTIFUL! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Edderkopp Skrevet 30. oktober 2012 #856 Del Skrevet 30. oktober 2012 Så søt mage! Tenk tre måneder igjen! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nuttapia Skrevet 30. oktober 2012 Forfatter #857 Del Skrevet 30. oktober 2012 Hurra for 27 uker og kun tre mnd til termin Rart å tenke på at du er bare 3 uker før meg, men at det føles som du er milelangt foran meg Fine bilder, du er BEAUTIFUL! Takker Hihi, jeg føler også at Belle bl.annet er et halvt svangerskap foran meg - minst, men er jo kun 2 uker Og du er jo jammen hakk i hæl på meg, Mala! Takk for fine ord, Mala! Men kjenner kiloene røyner på, har vært LITT for stillesittende, så nå må jeg ut å svømme ellerno! Ikke fordet at jeg er så feit eller noe, men kjenner at kroppen blir uvanlig tung.. Det beste er vel å svømme Så søt mage! Tenk tre måneder igjen! Takk, fru E! Ja, nå går tiden fort! Er masse som skjer fremover, så blir nok å tenke på Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
My84 Skrevet 30. oktober 2012 #858 Del Skrevet 30. oktober 2012 Krever ikke mye planlegging! Nuttapias brunsaus: Ta en liten dært med stekesmør i en kjele, og hell oppi finhakket rødløk, hvitløk og kanskje litt sopp? Stek det til løken er blank og fin. Hell oppi 1 til 2 dl vann, og gjerne med en buljongterning oppi. Ta oppi ca en ss worshester sauce. La dette koke hardt til vannmengden har halvert ca. Deretter tar du oppi ca 2 dl vann, og ca 2 dl melk (etter ønske på tykkelsen) Rør godt, og la det koke en stund. Ta oppi 4-5 skiver brunost (alt ettersom søtheten du ønsker på sausen), og gjerne en ss tyttebærsyltetøy. Rør godt, og tilsett gjerne 1/2 dl fløte på slutten, en ts sukkerkulør og litt pepper.. IKKE salt, buljongen er salt nok! VOILA! Herlig brunsaus til dine hjemmesnekra kjøttkaker Når du har gjort dette et par ganger, så ser du at du ikke klarer deg uten diverse basics på kjøkkenet, og at det smaker 1000 ganger bedre enn pose Jeg starter ofte på samme måte når jeg skal lage lapskaus eller grønnsakssuppe. NAM! Denne må testes. Jeg trenger jo ikke google oppskrifter når jeg har deg! Grattis med kun 3 mnd igjen!! Så nydelig mage du har! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nuttapia Skrevet 30. oktober 2012 Forfatter #859 Del Skrevet 30. oktober 2012 NAM! Denne må testes. Jeg trenger jo ikke google oppskrifter når jeg har deg! Grattis med kun 3 mnd igjen!! Så nydelig mage du har! Taaakkk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tina_O Skrevet 31. oktober 2012 #860 Del Skrevet 31. oktober 2012 Oi! Du er kommet så langt at bebisen kan overleve om den blir født nå! Helt magisk AKkurat dette er neste milpæl for meg også nå:-) Magisk er det, det er rett ordet! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå