AnonymBruker Skrevet 19. mai 2012 #1 Skrevet 19. mai 2012 Hvis man skal lage suppe, hva kan man bruke istedet for Mascarpone-ost?
Gjest navnelapp Skrevet 21. mai 2012 #2 Skrevet 21. mai 2012 Kva slag suppe har du mascarpone i? Eg vil tru du kan bytte den ut med vanleg naturell kremost.
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2012 #3 Skrevet 22. mai 2012 Kva slag suppe har du mascarpone i? Eg vil tru du kan bytte den ut med vanleg naturell kremost. Det er en tomatsuppe. Har mascarpone ganske nøytral smak som philadelphia o.l.?
Gjest navnelapp Skrevet 22. mai 2012 #4 Skrevet 22. mai 2012 Ja, mascarpone er mindre salt og litt mjukare, det er den viktigaste skilnaden.
Gjest navnelapp Skrevet 22. mai 2012 #5 Skrevet 22. mai 2012 Og i ei tomatsuppe kan du erstatte mascarpone med sæterrømme eller creme fraiche. Du kan også bruke kesam eller lettrømme, men då må suppa ikkje koke vidare etter at du har hatt det i.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå