AnonymBruker Skrevet 12. mai 2012 #1 Skrevet 12. mai 2012 Prøvde ut mager kesam til dipp (grønnsaker) og syntes ikke det smakte godt i det hele tatt! Konsistensen var mye tykkere enn rømme og smaken ble veldig annerledes. Hva med vanlig kesam? Er det bedre egnet til dipp? Eller ekstra lett rømme? Hva er "best" å bruke som dipp? Noen andre forslag til sunn snakc? :D
cardigan Skrevet 12. mai 2012 #2 Skrevet 12. mai 2012 Ekstra lett rømme er veldig god til dip prøvde mager kesam her en dag.. Fysj! :-) 1
Gjest barista Skrevet 12. mai 2012 #3 Skrevet 12. mai 2012 Rømmekolle fungerer bra. Mager kesam var bortkastet penger for min del.
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2012 #4 Skrevet 12. mai 2012 Vanlig kesam er mye bedre enn mager kesam FInns det ekstra lett rømme?? Det visste jeg ikke.. hvor mye kcal er det ifht kesam?
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2012 #5 Skrevet 12. mai 2012 nok en *host* spiseforstyrret *hark* tråd. :fnise:
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2012 #6 Skrevet 12. mai 2012 nok en *host* spiseforstyrret *hark* tråd. :fnise:
venus_ Skrevet 12. mai 2012 #8 Skrevet 12. mai 2012 Vanlig kesam funker bedre enn mager kesam, men ekstra lett rømme funker enda bedre
Gjest barista Skrevet 13. mai 2012 #9 Skrevet 13. mai 2012 Ekstra lett rømme, altså rømmekolle har 119 kcal per 100 gram..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå