Gå til innhold

Forbud mot "religiøst skjegg".


lampeskjerm

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det er kontroversielt. Det som er mer interessant er HVORFOR man tenker slik og hva som ligger bak slike restriksjoner. Det er jo et symptom på noe!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men hvordan har de tenkt å få til dette? Sikher som liker sjegg og synes det er pent får de beholde det? Eller må alle menn barbere seg tillfelle et er religiøst sjegg??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Det er som paradoksalt er at vi i vårt vestlige samfunn som skal være tolarante og preget av humanistiske verdier er i ferd med å bevege oss mot de fundamentalistiske samfunnene vi ser ned på.

Mens de påbyr religiøse antrekk og skjegg er vi nå i ferd med å forby det samme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan ikke alle gjøre som i The Wall, og barbere av alt kroppshår, hodehår, øyebryn og ansiktshår? Gjerne også ikle oss kun kjedelige hvite kjeledresser som fjerner all identitet, og gå i fornuftige fotformsko?

Synes det går for langt når man ikke skal få lov til å vise ting som er en del av din identitet. Skaut, slør, turban, skjegg, kors, bønnearmbånd, you name it. Greit nok at det kan være et problem der det er uniformsplikt, men det blir for dumt å undertrykke religøse og identitetsmessige påkledninger!

Frankrike, med sin "frihet, likhet og brorskap" kan vel snart bytte motto til "alle er like, men noen er likere enn andre."

Catzy

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...