AnonymBruker Skrevet 27. april 2012 #1 Del Skrevet 27. april 2012 har en fryser som står på -20 grader. Oppdaget en pakke kyllingfilet i bunnen av den ene skuffen i dag. Tror den har ligget der i 2 år Er den spisandes nå? jeg vet at et hett tips er å lukte på maten, men tror det er noe "galt" med meg for jeg lukter ikke forskjell på bedervet mat og frisk mat.... hehe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mahareth Skrevet 27. april 2012 #2 Del Skrevet 27. april 2012 Sjansen for at den er bedervet er ganske liten, men det er store sjanser for at kjøttet er fryseskadet. Det beste du kan gjøre er å tine den opp og se. Fryseskadet kjøtt er hvitere og tørrere å se/ta på, og smaker grusomt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blomsterhav Skrevet 27. april 2012 #3 Del Skrevet 27. april 2012 Jeg hadde spist den Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå