Gå til innhold

Kylling i frysen - holdbarhet


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

har en fryser som står på -20 grader. Oppdaget en pakke kyllingfilet i bunnen av den ene skuffen i dag. Tror den har ligget der i 2 år :sjenert: Er den spisandes nå?

jeg vet at et hett tips er å lukte på maten, men tror det er noe "galt" med meg for jeg lukter ikke forskjell på bedervet mat og frisk mat.... hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Mahareth

Sjansen for at den er bedervet er ganske liten, men det er store sjanser for at kjøttet er fryseskadet. Det beste du kan gjøre er å tine den opp og se. Fryseskadet kjøtt er hvitere og tørrere å se/ta på, og smaker grusomt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...