Gå til innhold

Ferdig kokte poteter


Susa

Anbefalte innlegg

Hvor lenge holder kokte poteter? Hadde besøk til middag i helgen, og da kokte jeg en del poteter, men det ble så mye igjen. Dette var på lørdag.

Idag har jeg spist dem ovnsstekte, kan jeg lage potetmos f.eks?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Holder ikke de en evighet når de ligger i kjøleskapet??

Vi hadde alltid en skål med restepotet i kjøleskapet når jeg var liten. Tror den ble tømt hver 2.uke ellerno :klo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest navnelapp

Det er berre å bite av ein liten bit og smake. Ein potet som er dårleg smakar surt, ganske enkelt. Lag gjerne potetmos, varm opp mjølk og smør, og vend inn mosa poteter og varm det heile opp på middels varme. Smak til med salt og peppar.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Deilige stekte poteter, om gjerne kan blandes med annet godt stekt å spise til.

En slags pytti-panne. Poteter er alltid brukbart til noe og alltid godt! :jepp:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Survival

Potetsalat (godt nå i påska), bondeomelett som noen her nevnte, fløtegratinerte poteter, lapskaus, pytt-i-panne, og potetmos er fult mulig det også! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mos og ha i brøddeig, lag røsti (jeg synes det blir best når potetene er kokt på forhånd), eller følg noen av de andre gode tipsene her :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bruker til pytt i panne varianter med alt som finnes i kjøleskapet. Mannen elsker det! Og jeg liker godt når det blir bra stekeskorpe på dem ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes de smaker vondt etter en dag i kjøleskapet, men spiselige er de sikkert.

Jeg også!

:heks:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvvordan lager man potetlomper? Potet, vann og salt eller noe? Høres glutenfritt og flott ut :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvvordan lager man potetlomper? Potet, vann og salt eller noe? Høres glutenfritt og flott ut :)

Nei, det er nok ikke så enkelt.

Poteter som stampes eller kvernes for så å tilsettes bygg- eller hvetemel. Litt salt også, ja, men dessverre ikke glutenfritt.

En oppskrift.

:heks:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, det er nok ikke så enkelt.

Poteter som stampes eller kvernes for så å tilsettes bygg- eller hvetemel. Litt salt også, ja, men dessverre ikke glutenfritt.

En oppskrift.

:heks:

Jepp - desverre ikke så veldig glutenfritt det der :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man kan jo bruke anna mel eller bindemindel selvfølgelig, som er glutenfritt!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...