Susa Skrevet 2. april 2012 #1 Skrevet 2. april 2012 Hvor lenge holder kokte poteter? Hadde besøk til middag i helgen, og da kokte jeg en del poteter, men det ble så mye igjen. Dette var på lørdag. Idag har jeg spist dem ovnsstekte, kan jeg lage potetmos f.eks?
Mynona Skrevet 2. april 2012 #2 Skrevet 2. april 2012 Holder ikke de en evighet når de ligger i kjøleskapet?? Vi hadde alltid en skål med restepotet i kjøleskapet når jeg var liten. Tror den ble tømt hver 2.uke ellerno
Gjest navnelapp Skrevet 2. april 2012 #3 Skrevet 2. april 2012 Det er berre å bite av ein liten bit og smake. Ein potet som er dårleg smakar surt, ganske enkelt. Lag gjerne potetmos, varm opp mjølk og smør, og vend inn mosa poteter og varm det heile opp på middels varme. Smak til med salt og peppar. 1
Gjest fjosa Skrevet 2. april 2012 #4 Skrevet 2. april 2012 Jeg synes de smaker vondt etter en dag i kjøleskapet, men spiselige er de sikkert.
Hoppetaujenta Skrevet 2. april 2012 #6 Skrevet 2. april 2012 Deilige stekte poteter, om gjerne kan blandes med annet godt stekt å spise til. En slags pytti-panne. Poteter er alltid brukbart til noe og alltid godt! 1
Gjest Survival Skrevet 2. april 2012 #8 Skrevet 2. april 2012 Potetsalat (godt nå i påska), bondeomelett som noen her nevnte, fløtegratinerte poteter, lapskaus, pytt-i-panne, og potetmos er fult mulig det også!
Jamme Skrevet 3. april 2012 #10 Skrevet 3. april 2012 Mos og ha i brøddeig, lag røsti (jeg synes det blir best når potetene er kokt på forhånd), eller følg noen av de andre gode tipsene her
AnonymBruker Skrevet 3. april 2012 #11 Skrevet 3. april 2012 Vi bruker til pytt i panne varianter med alt som finnes i kjøleskapet. Mannen elsker det! Og jeg liker godt når det blir bra stekeskorpe på dem
Brunhilde Skrevet 3. april 2012 #12 Skrevet 3. april 2012 Jeg synes de smaker vondt etter en dag i kjøleskapet, men spiselige er de sikkert. Jeg også!
AnonymBruker Skrevet 3. april 2012 #13 Skrevet 3. april 2012 Hvvordan lager man potetlomper? Potet, vann og salt eller noe? Høres glutenfritt og flott ut
Brunhilde Skrevet 3. april 2012 #14 Skrevet 3. april 2012 Hvvordan lager man potetlomper? Potet, vann og salt eller noe? Høres glutenfritt og flott ut Nei, det er nok ikke så enkelt. Poteter som stampes eller kvernes for så å tilsettes bygg- eller hvetemel. Litt salt også, ja, men dessverre ikke glutenfritt. En oppskrift.
Mynona Skrevet 3. april 2012 #15 Skrevet 3. april 2012 Nei, det er nok ikke så enkelt. Poteter som stampes eller kvernes for så å tilsettes bygg- eller hvetemel. Litt salt også, ja, men dessverre ikke glutenfritt. En oppskrift. Jepp - desverre ikke så veldig glutenfritt det der
AnonymBruker Skrevet 3. april 2012 #16 Skrevet 3. april 2012 Man kan jo bruke anna mel eller bindemindel selvfølgelig, som er glutenfritt!!!
tusse75 Skrevet 3. april 2012 #17 Skrevet 3. april 2012 https://www.google.no/search?q=glutenfrie+potetlomper&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nb-NO:official&client=firefox-a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå