Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvor lenge holder kokte poteter? Hadde besøk til middag i helgen, og da kokte jeg en del poteter, men det ble så mye igjen. Dette var på lørdag.

Idag har jeg spist dem ovnsstekte, kan jeg lage potetmos f.eks?

Skrevet

Holder ikke de en evighet når de ligger i kjøleskapet??

Vi hadde alltid en skål med restepotet i kjøleskapet når jeg var liten. Tror den ble tømt hver 2.uke ellerno :klo:

Gjest navnelapp
Skrevet

Det er berre å bite av ein liten bit og smake. Ein potet som er dårleg smakar surt, ganske enkelt. Lag gjerne potetmos, varm opp mjølk og smør, og vend inn mosa poteter og varm det heile opp på middels varme. Smak til med salt og peppar.

  • Liker 1
Gjest fjosa
Skrevet

Jeg synes de smaker vondt etter en dag i kjøleskapet, men spiselige er de sikkert.

AnonymBruker
Skrevet

Bondeomelett. :rodmer:

Skrevet

Deilige stekte poteter, om gjerne kan blandes med annet godt stekt å spise til.

En slags pytti-panne. Poteter er alltid brukbart til noe og alltid godt! :jepp:

  • Liker 1
Skrevet

Det beste er å lage potetlomper :)

  • Liker 1
Gjest Survival
Skrevet

Potetsalat (godt nå i påska), bondeomelett som noen her nevnte, fløtegratinerte poteter, lapskaus, pytt-i-panne, og potetmos er fult mulig det også! :)

Skrevet

Mos og ha i brøddeig, lag røsti (jeg synes det blir best når potetene er kokt på forhånd), eller følg noen av de andre gode tipsene her :)

AnonymBruker
Skrevet

Vi bruker til pytt i panne varianter med alt som finnes i kjøleskapet. Mannen elsker det! Og jeg liker godt når det blir bra stekeskorpe på dem ;)

Skrevet

Jeg synes de smaker vondt etter en dag i kjøleskapet, men spiselige er de sikkert.

Jeg også!

:heks:

AnonymBruker
Skrevet

Hvvordan lager man potetlomper? Potet, vann og salt eller noe? Høres glutenfritt og flott ut :)

Skrevet

Hvvordan lager man potetlomper? Potet, vann og salt eller noe? Høres glutenfritt og flott ut :)

Nei, det er nok ikke så enkelt.

Poteter som stampes eller kvernes for så å tilsettes bygg- eller hvetemel. Litt salt også, ja, men dessverre ikke glutenfritt.

En oppskrift.

:heks:

Skrevet

Nei, det er nok ikke så enkelt.

Poteter som stampes eller kvernes for så å tilsettes bygg- eller hvetemel. Litt salt også, ja, men dessverre ikke glutenfritt.

En oppskrift.

:heks:

Jepp - desverre ikke så veldig glutenfritt det der :(

AnonymBruker
Skrevet

Man kan jo bruke anna mel eller bindemindel selvfølgelig, som er glutenfritt!!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...