^me^ Skrevet 28. mars 2012 #1 Skrevet 28. mars 2012 (endret) ja, altså.. nå er jeg drittlei av og se på matlagingsvideoer hvor du må ha light, heavy eller double cream og ikke vite hva det er i norske butikker eller om vi har det i norske butikker i det hele tatt.. samme med sweetened condenced milk. noen som vet? Endret 28. mars 2012 av ^me^
Thought-Fox Skrevet 28. mars 2012 #2 Skrevet 28. mars 2012 ja, altså.. nå er jeg drittlei av og se på matlagingsvideoer hvor du må ha light, heavy eller double cream og ikke vite hva det er i norske butikker eller om vi har det i norske butikker i det hele tatt.. samme med sweetened condenced milk. noen som vet? Wikipedia har en grei artikkel om fløte, der man kan se det typiske fettinnholdet i mange ulike sorter. Jeg vil tro at det går greit å erstatte double cream og heavy cream med kremfløte, mens du kan bruke matfløte i stedet for light cream. Sweetened condenced milk er søtet kondensert melk. Du får tak i det i en del innvandrerbutikker og i enkelte velassorterte dagligvarebutikker.
Evitas Skrevet 28. mars 2012 #3 Skrevet 28. mars 2012 Matfløte og kremfløte er riktig. Mens søt kondensert melk kan byttes ut med vikingmelk
Thought-Fox Skrevet 28. mars 2012 #5 Skrevet 28. mars 2012 Mens søt kondensert melk kan byttes ut med vikingmelk Vikingmelk og søtet kondensert melk har ulik smak og konsistens.
Brunhilde Skrevet 28. mars 2012 #6 Skrevet 28. mars 2012 Vikingmelk og søtet kondensert melk har ulik smak og konsistens. Det trodde jeg også, Vikingmelk er verken like søt eller tykk som "søt kondensert melk". For godt resultat ville jeg gått for det riktlige alterntivet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå