la_luz Skrevet 14. januar 2004 #1 Del Skrevet 14. januar 2004 Er det noe som vet hvorfor ikke sjokoladebitene i muffins ikke smelter? Jeg mener de amrikanske muffinsene som man får kjøpt på café og i butikken .... er et mysterie synes jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brunhilde - på jobb Skrevet 15. januar 2004 #2 Del Skrevet 15. januar 2004 De smelter da, det er bare det at de ikke blander seg med deigen, så de stivner igjen. Helt enkelt og ikke noe mysterium. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
la_luz Skrevet 15. januar 2004 Forfatter #3 Del Skrevet 15. januar 2004 Er du sikker på det? Er jo litt rart om de smelter og så når de stivner igjen så stivner tilbake i firkantet form? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 15. januar 2004 #4 Del Skrevet 15. januar 2004 Det er ikke rart i det hele tatt, det er bare slik sjokolade er. Har du aldri prøvd å smelte en hel sjokoladeplate i mikrobølgeovn, og når du tar den ut ser den fremdeles ut som en vanlig sjokoladeplate, helt til du tar på den og kjenner at den er smeltet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå