Gå til innhold

Asylindustrien i media


Gjest Nick Diaz

Anbefalte innlegg

Gjest Nick Diaz

Asylindustrien er på gang igjen innenfor media. De samme kreftene som hauset opp og skapte den tåredryppende historien om Madina Salamova (Maria Ameli), er i gang igjen og pøser ut skrekkelige historier om asylbarn som sendes (ikke kastes) ut av landet. I en uke har NRK og tildels TV2 sendt ensidige reportasjer om asylbarna, der "eksperter" uttaler seg om barnas beste.

Man kan spørre seg om det er kun i Norge det er det beste for et barn å vokse opp? I såfall må vi ta inn all verdens barn, da det er

så skrekkelig å vokse opp andre stedet på jorda. Jeg forstår at Norge kan gi større muligheter for barna enn enkelte andre land,men det virker slik at det er umulig for barn å vokse opp andre steder og ergo må altså Norge ta inn alle barn,og foreldre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

ja ikke glem besteforeldre,onkler,tanter og vennene deires må jo og få bli i landet.

men syns det er helt tåpeligt at det altid skal fokuseres på barna.jeg syns at dei som virkeli går inn for å lære språket,finne seg en jobb,bruker sine egne penger på bosted,og holder seg vekke fra kriminalitet skal få bli.mens di andre kan pakke sakene sine og reise til et annet land.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...