Barbie Skrevet 13. januar 2004 #1 Skrevet 13. januar 2004 Hva skjer da? Ser den blokkerte at jeg har blokkert vedkommende?
Gjest Myumi Skrevet 13. januar 2004 #2 Skrevet 13. januar 2004 Nei, han/hun bare ser deg som "ikke pålogget".
Kreps Skrevet 13. januar 2004 #5 Skrevet 13. januar 2004 *Puster lettet ut* Takk.. Har du blokka ut noen nå...... :blunke:
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå