Gå til innhold

hvit sursøtsaus?????


BlaBla

Anbefalte innlegg

Jeg vet ikke helt åssen jeg skal forklare det, men det er en sånn god hvit saus som er laget med eddik og sukker. Serveres gjerne til skinkestek. Har smakt det for mange herrans år siden. Har fått så veldig lyst til å prøve meg på den. Noen snakker om at det er et eller annet med en suppe greie. Saus til suppe?! Jeg skjønner ikke. Kan noen please hjelpe meg????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sursøt saus lages ofte til fersk suppe hvor suppen serveres som forett og kjøtt, poteter, sursøt saus og grønnsakene i suppen serveres som hovedrett.

Sausen lages av en base med smør/mel, deretter tilsettes kraften fra suppen, finhakket løk og eddik/sukker for en sursøt smak.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har spurt litt rundt ellers også. Fant ut at det er mange som kaller det for løksaus. Det skal jeg ha siden av røkt svinekam. Det skal bli godt det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dette er noe av det beste jeg kan spise av "god hjemmelagd norsk middag" 8)

Helt klart. På en kald høst eller vinterdag er dette skikkelig sikringskost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...