BlaBla Skrevet 13. januar 2004 #1 Del Skrevet 13. januar 2004 Jeg vet ikke helt åssen jeg skal forklare det, men det er en sånn god hvit saus som er laget med eddik og sukker. Serveres gjerne til skinkestek. Har smakt det for mange herrans år siden. Har fått så veldig lyst til å prøve meg på den. Noen snakker om at det er et eller annet med en suppe greie. Saus til suppe?! Jeg skjønner ikke. Kan noen please hjelpe meg???? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Myumi Skrevet 13. januar 2004 #2 Del Skrevet 13. januar 2004 Sursøt saus lages ofte til fersk suppe hvor suppen serveres som forett og kjøtt, poteter, sursøt saus og grønnsakene i suppen serveres som hovedrett. Sausen lages av en base med smør/mel, deretter tilsettes kraften fra suppen, finhakket løk og eddik/sukker for en sursøt smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 15. januar 2004 #3 Del Skrevet 15. januar 2004 Æsj...... nå ble jeg kvalm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Myumi Skrevet 15. januar 2004 #4 Del Skrevet 15. januar 2004 Æsj...... nå ble jeg kvalm. Det er faktisk veldig godt din lille Gjestefaen 8) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BlaBla Skrevet 15. januar 2004 Forfatter #5 Del Skrevet 15. januar 2004 jeg har spurt litt rundt ellers også. Fant ut at det er mange som kaller det for løksaus. Det skal jeg ha siden av røkt svinekam. Det skal bli godt det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minette Skrevet 15. januar 2004 #6 Del Skrevet 15. januar 2004 Dette er noe av det beste jeg kan spise av "god hjemmelagd norsk middag" 8) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Myumi Skrevet 15. januar 2004 #7 Del Skrevet 15. januar 2004 Dette er noe av det beste jeg kan spise av "god hjemmelagd norsk middag" 8) Helt klart. På en kald høst eller vinterdag er dette skikkelig sikringskost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå