Gå til innhold

*Julie*s treningsdagbok


*Julie*

Anbefalte innlegg

Da var det også på tide at jeg skaffet meg en treningsdagbok :) Det er jo litt mer motiverende hvis man kan gå tilbake og se på hva man har trent tidligere :jepp:

Etter en litt for lang juleferie har kiloene sneket seg på, og jeg vil igjen tilbake til min tidligere form, og gjerne ned 3-4 kilo :) Mitt hovedmål er å bli sunnere, sprekere, og flinkere til å prioritere viktige ting, fremfor pc og sofaen :)

Ettersom jeg har diverse betennelser, etter en litt intens periode i fjor vår, er ikke beina egnet til mye løping, men det stopper meg ikke fra å ta en liten løpeøkt nå og da :) Her snakket vi beinhinnebetennelse, betennelse i fotsålen og i akillessenen, joda :)

Mitt største problem er vel at når jeg først blir opptatt av noe, da blir jeg virkelig intenst opptatt av det. Jeg vil være best, tåle mest, løpe fortest og trene hardest, og det fører til skader og problemer meg kroppen, så fra nå av skal jeg trene variert, spise sunt og leve livet :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I går ble det forresten en herlig joggetur i en av Sørlandets skoger. 6 km på 45 minutter er vel godkjent? Langt var det ikke, men jeg må passe på beina :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...