Gå til innhold

Hvor lenge varer middagen?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Vi skal ha bryllupsmiddagen på restaurant. Har tenkt oss champagne først, 4-retters middag og deretter kaffe og cognac. Hvor lang tid må vi beregne at dette tar?? Vi skal et annet sted etterpå og lurer litt på hvilket tidspunkt vi kan regne med å være der. Det kommer ikke til å være sanger, mne etpar taler kommer vi ikke utenom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Solstråle

Trur eg villa berekna ca. 3 timar. Det går fort noko tid, rettane skal berast inn, dei skal etast og det skal ryddast mellom kvar rett. Betre å ha for god tid enn for lite.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer litt ann på dere selv. Noen liker jo å vente litt mellom hver av rettene, noen vil ha dem fortløpende. Hør med restauranten. Selve spisinga tar i alle fall to timer, så kommer apertiff, kaffe, taler og pauser i tillegg. 12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Vi satte av 3 1/2 time til middagen, og det var akkurat i knappeste laget. Vil anbafale deg fire timer. Tiden går så fort, og ingen ting er mer stressende både for deg og gjestene enn at de må vente i gangen på at dere skal bli ferdig... Har vært i flere bryllup hvor tiden har litt for kort i middagen, noe som oppleves stressende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi inviterte middagsgjester til kl. 18.00 og kaffegjester til kl. 22.00. Det passa akkurat hos oss, og vi hadde 6 sanger og 8 taler under middagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...