Gå til innhold

Oppskrift på lapper


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Lapper:

2 dl hvetemel

2 dl kefirmelk

1 dl sukker

1 ts natron

1 ts bakepulver

2 egg

Bland alt unntatt eggene, og rør godt sammen.

La de svelle i 10-15 minutt.

Tilsett sammenpisket egg før steking.

Blir røren for tykk, så spe med mer melk.

Stek dem pent brune, og server nystekte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kesamlapper!!!

ingredienser

• 3 dl 1 beger TINE Kesam

• 2 egg

• 5 ss hvetemel

• 3 ss sukker

• 2 ts bakepulver

• 1 ts vaniljesukker

( 1 dl rosiner)

Slik gjør du

Ha Kesam i en bolle. Rør inn eggene, deretter melet sammen med sukker, bakepulver og vaniljesukker. Tilsett sitronskall og rosiner.

Legg 1 ss røre i pannen og stek en lapp av gangen på begge sider. Ha passe varm panne slik at lappene bli gjennomstekte før de skal snus.

Lapper smaker godt med bær eller syltetøy til.

...nammmmmmmmmm..... :Nikke::hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...