Gå til innhold

rosenrot, funker det?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg er 24 år gammel, men har sjelden lyst på sex, noe som såklart skaper frustrasjon i forholdet. P-pillene gjør nok også sitt for å hemme sexlysten, men i bunn og grunn så er jeg bare sånn. Lurer derfor på om rosenrot kunne vært noe for meg? Noen som har erfaring med dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

de er også kjent for å øke sexlysten, står til og med på de fleste pakker, har jeg sett

ts

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rosenrot, i likhet med ginseng, tilfører ikke kroppen energi. Det hjelper imidlertid på å "brenne reserver", og kan dermed utløse mer energi. Den seksuelle virkningen det evt. har kommer ganske enkelt av følelsen av mer overskudd, og hvorvidt det hjelper på deg kommer an på om hva årsaken til den labre sexlysten er.

Det er viktig å huske i alle tilfeller at verken ginseng eller rosenrot er noen vidundermiddel. Det er ikke noe som gir deg et "kick" - for slikt må du ty til ulovlige og veldig usunne midler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurodice

Jeg er 24 år gammel, men har sjelden lyst på sex, noe som såklart skaper frustrasjon i forholdet. P-pillene gjør nok også sitt for å hemme sexlysten, men i bunn og grunn så er jeg bare sånn. Lurer derfor på om rosenrot kunne vært noe for meg? Noen som har erfaring med dette?

------------------------------------------------------------------

Enaxin flytende 240 ml

Mezina AS (Norge)

240 ml

kr 275,00

Antall:

Litt sliten uten at du helt kan sette fingeren på en bestemt årsak? Trenger du litt ekstra energi så du bedre kan takle en stressbar hverdag? Da kan du ha nytte av Ènaxin, som gir hurtig energi til både kroppen og hjernen.

Ènaxin er et helt unikt naturprodukt, hvor den effektive virkningen kommer fra flere urter samtidig - ikke bare fra en urt, som i de fleste andre energiprodukter. Dette gir deg en mye mer kraftfull effekt, som du kan merke allerede fra første dag.

Ènaxin – energibomben

Ènaxin inneholder blant annet standardiserte ekstrakter av de to veldokumenterte urtene schizandra og rosenrot. Disse to urtene utgjør grunnpilarene i Ènaxin. De virker ved å aktivere cellene i kroppen, så de blir bedre til å produsere den energien du trenger for å holde trettheten på avstand.

Schizandra er en slyngplante som kommer fra Østen. De modne bærene har i flere århundrer vært brukt som et styrkende middel.

Rosenrot er en nordisk urt, som både har vært brukt som grønnsak og i de senere årene også som en oppkvikkende og styrkende urt.

I tillegg inneholder Ènaxin flytende også ekstrakt fra grønn te (antioksidantrik), damiana (oppløftende) og maté (energigivende).

Hver for seg har alle disse plantene mange og gode egenskaper – samlet angriper de en sliten kropp fra flere sider. Ènaxin flytende kan gi deg økt utholdenhet og større mental oppmerksomhet. Det er derfor det ideelle produktet for å opprettholde en stabil energiforsyning i perioder med mye stress. Med Ènaxin flytende får du ladet opp kroppens batterier.

Står du i en akutt situasjon hvor du skal yte optimalt, som for eksempel et viktig møte på jobben, en stor eksamen eller en sportsprestasjon på fritiden – så prøv flytende Ènaxin. Når det blir stilt store krav til deg, enten det er mentalt eller fysisk, kan Ènaxin flytende være med på å holde deg på toppen.

Ènaxin flytende er også god å ha med på lange bilturer eller båtturer, for å motvirke trøtthet - og dessuten på andre lengre turer der du har behov for litt ekstra energi.

Ènaxin flytende kan også brukes som en vedvarende kur for oppbygging av energi og styrke – og vil da i tillegg kunne øke kroppens evne til regenerering etter hverdagens ulike belastninger.

Hurtigvirkende

Den flytende Ènaxin miksturen er som en to-trinns rakett: Først får du en dose med druesukker, som går rett inn i blodet og fungerer som nytt drivstoff til musklene og hjernen. Deretter setter virkningen av urtene inn. Ènaxin flytende brukes når du trenger mer energi og ønsker at effekten skal komme raskt.

Hvis du fortsetter å ta miksturen daglig over en periode, lader du kroppens batterier. Du vil merke at du får større utholdenhet, kommer deg raskere etter hardt arbeid eller fysisk trening og at du er mindre trøtt.

Innhold:

Ènaxin flytende inneholder pr. dagsdose (15 ml):

Druesukker 3300 mg

Rosenrot (Rhodiola rosea): ekstrakt av 800 mg

Schisandra (Schizandra sinensis): ekstrakt av 500 mg

Grønn te (Camellia sinensis): ekstrakt av 165 mg

Damiana (Turnera diffusa): ekstrakt av 132 mg

Maté (Ilex paraguariensis): ekstrakt av 115 mg

I tillegg inneholder produktet solbærsaft for smakens skyld. Det kan derfor ikke anbefales ved en streng candida-diett.

Dosering og bruk:

Bruk alltid målebegeret som følger med til å dosere flytende Ènaxin. Etter åpning må du oppbevare flytende Ènaxin i kjøleskapet. Normal dosering er: 15 ml daglig.

Det er for øvrig flere måter du kan bruke Ènaxin-produktene på:

1: Lynkur

15 ml flytende Ènaxin to ganger om dagen. Brukes som effektiv starthjelp for å få rask oppbygging av ny energi og styrke, virker allerede etter under en time.

2: Energikur

15 ml flytende Ènaxin en gang om dagen i 14 dager. Brukes som en litt mer langsom oppbyggingskur, gir deg et stabilt energinivå i løpet av et par dager.

3: Vedlikeholdskur

Energikurens gode virkning på energinivået kan vedlikeholdes med Ènaxin tablettene, som inneholder de to viktigste urtene fra den flytende Ènaxin i tillegg til full dagsdose av vitaminer og mineraler. Dosering: 1 Ènaxin tablett daglig.

OBS: Flytende Ènaxin anbefales ikke for gravide eller ammende. Bør heller ikke brukes i starten av en streng candida-diett (inneholder druesukker og solbærsaft).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...