Gå til innhold

Odisis verden


Gjest odisi73

Anbefalte innlegg

Ja,jeg lager den med smør,kan ikke helt like det der Delfiafettet ;)

Utrolig lenge siden jeg har smakt Delfiakake - men da var det med delfiafett ja. Tror jeg må prøve denne :)

Skal den ligge i frysen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, den må stivne skikkelig, men etter det kan den nok stå i kjøleskapet på hylla som er kaldest.

Liker den iskald jeg, så den står alltid i frysa mi, uansett. :biggrin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tipper hun deler opp gelestenger,det gjør jeg.

Ellers har jeg i det som Ery skrev bortsett frs marsipan.

Altså gelestenger,valnøtter,Per kjeks og geletopper på toppen og mandelflak som pynt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har pleid å ha den i fryseren, i hvert fall. Og så snike oss ned med kniv og lure oss til et stykke.

Husker mamma og jeg møtte hverandre på kjellerrommet en gang, luskende med hver vår kniv :hoho:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, den må stivne skikkelig, men etter det kan den nok stå i kjøleskapet på hylla som er kaldest.

Liker den iskald jeg, så den står alltid i frysa mi, uansett. :biggrin:

Jeg legger den også alltid i fryseren,syns all sjokolade er best iskald :biggrin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gelestenger? :klo:

Ja,sånne lange gelestenger du finner med de andre bakeproduktene i butikken.

De er rosa,gul og grønne med hvit farge mellom de andre,så er det sukker på hele stangen,de deler jeg opp i små biter og har i sjokoladeblandingen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har pleid å bruke Per kjeks, geletopper stortsett, kanskje litt seigmenn også på toppen, litt nonstop eller krokanstrø inni. Godt blir det uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Krokanstrø inni hørtes godt ut,det skal jeg prøve på i år,takk for ideen Hoppodisi

Værs`go! :jepp: Om du får tak i "nøttekrokan" er det aller best... :lur:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå har jeg bakt 48 havreflarn,eller litt tidligere i kveld da og i morgen skal jeg bake Delfiakaken.

Må handle nøttekrokan,håper de har det her ute på landet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg bakt 48 havreflarn,eller litt tidligere i kveld da og i morgen skal jeg bake Delfiakaken.

Må handle nøttekrokan,håper de har det her ute på landet.

DELFIAKAKE????!?!!!?!?

Du bør låse døren i dagene fremover!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med nettene da? Skal hun la den stå åpen da? :lur:

Endret av Hoppetaujenta
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:skratte: slår meg på knærne :fnise:

Delfiakake med smør istedenfor delfiafett,og så må den være iskald..........ved siden av en god kopp kaffe så blir det en himmelsk munnfull :laugh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*hihihi* Jeg hadde ikke tenkt å lage sånne ting, men nå lurer jeg på om jeg ikke bare må lage en delfisk kake i uka før jul....sukk.... :biggrin:

Endret av Hoppetaujenta
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:skratte: slår meg på knærne :fnise:

Delfiakake med smør istedenfor delfiafett,og så må den være iskald..........ved siden av en god kopp kaffe så blir det en himmelsk munnfull :laugh:

Jeg tror det er godt å være tykk hos deg.

Husleien er nok vel verdt et infarkt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...