Rumle Skrevet 13. februar 2012 #541 Del Skrevet 13. februar 2012 (endret) Endret 19. februar 2012 av Rumle Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hannee Skrevet 13. februar 2012 #542 Del Skrevet 13. februar 2012 Så fine bilder! God morgen kjære Odisi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest odisi73 Skrevet 13. februar 2012 #543 Del Skrevet 13. februar 2012 Hei til natterangla Rumle og god formiddag til Hanne panne Vi har fått avstengt vannet i noen timer,det er såååååååååååå drid Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 13. februar 2012 #544 Del Skrevet 13. februar 2012 Du kjære Odisi! Kan jeg få oppskrift og instruksjoner på hvordan du lagde vårrullene dine?? Jeg vet du har skrevet den et sted, men husker ikke hvilken tråd og når, så vanskelig å finne tilbake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hannee Skrevet 13. februar 2012 #545 Del Skrevet 13. februar 2012 Åneii, hvorfor er vannet avstengt? Håper det har kommet tilbake nå! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FruN Skrevet 13. februar 2012 #546 Del Skrevet 13. februar 2012 Jeg har og lyst til å lære å lage vårruller... Er det vanskelig? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 13. februar 2012 #547 Del Skrevet 13. februar 2012 Jeg har sett på venninne lage en gang. Eller... Jeg har våtet de derre flakene man pakker inn i.. Men synes ikke hennes var sånn som vårruller skal være. Det ble kjøttkake med flak utenpå.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest odisi73 Skrevet 13. februar 2012 #548 Del Skrevet 13. februar 2012 (endret) Jeg skriver ned oppskriften her jeg så kan dere andre og se hvis det er av interesse Odisis vårruller ca 40 stk Legg 250 gr glassnudler i vann og la de ligge til du er ferdig og steke alt det andre. Start med 100 gr smør og 3 ss solsikkeolje i en vid stor panne. Ta oppi 5 sammenvispede egg og rør rundt til det nesten blir eggerøre,ta så oppi 400 gr kjøttdeig og knø godt sammen og stek til kjøttdeigen er ferdig. Ha oppi 1 opphakket løk og bland godt,ha så oppi en boks med picnikc skinke som du har kuttet opp,så tar du 400 gr raspet gulerøtter oppi,2,5 ts salt,6ts sukker,6-8 ss oystersaus som de har på thai butikk,6 ts thai svinebuljong. Det er viktig med de thai ingrediensene for det er det som lager den spesielle smaken Når du har blandet og stekt alt godt så blander du med glassnudlene som du klipper opp litt og lar vannet renne av. Bland alt i en stor bolle og la det avkjøle litt. Så tar du et par ss skjeer i hvert ark alt etter som du liker. Steik i 1 l solsikke olje eller slik at det dekker halve vårrullen. Snu og steik på andre siden til de er gylne. Server med sur søt saus eller en god chilli saus og soyasaus,kanskje litt ris til. Det er så enkelt og godt,håper du prøver oppskriften :gjeiper: Endret 13. februar 2012 av odisi73 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest odisi73 Skrevet 13. februar 2012 #549 Del Skrevet 13. februar 2012 Glemte si at du må lime vårrullene sammen med eggehvite Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 13. februar 2012 #550 Del Skrevet 13. februar 2012 Ahh. tusen takk Odisi! Jeg har Thai-butikk på hjørnet her nå, jeg så de hadde 10-12 forskjellige sånne vårrull-papir Så der skal jeg nok få tak i det du skriver Skal prøve dette en dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 13. februar 2012 #551 Del Skrevet 13. februar 2012 Hvor lang tid tar det omtrent å lage disse egentlig? Kanskje jeg skal lage til inflytningsfesten min Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest odisi73 Skrevet 13. februar 2012 #552 Del Skrevet 13. februar 2012 Bruker ca 1 times tid på all kutting og steking og blande det ferdig med nudlene. Rulle vårrullene tar ca 30 min og det tipper jeg stekingen og gjør. Det er mat du kan lage når du ikke har noe å gjør en kveld men bare skal kose deg på kjøkkenet. De du ikke spiser legger du i brødpose i fryseren,når du vil ha igjen setter du stekeovnen på 250 grader i ti min,eller helt til de er sprø. Jeg kjøper alltid de vårrullpakkene med grønn kant rundt,de er best å lage av og best å spise Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 13. februar 2012 #553 Del Skrevet 13. februar 2012 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 13. februar 2012 #554 Del Skrevet 13. februar 2012 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 13. februar 2012 #555 Del Skrevet 13. februar 2012 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 13. februar 2012 #556 Del Skrevet 13. februar 2012 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 13. februar 2012 #557 Del Skrevet 13. februar 2012 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest odisi73 Skrevet 13. februar 2012 #558 Del Skrevet 13. februar 2012 Helledussen Godnatt Mynona og dere andre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FruN Skrevet 14. februar 2012 #559 Del Skrevet 14. februar 2012 Herlige små dyr!! MÅÅ man ha den østerssausen? magen min er ikke særlig glad i sånn skalldyrgreier men takk for oppskrift! Vi har en innvandrersjappe her i byen og, må stikke innom der og se etter sånn deig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 14. februar 2012 #560 Del Skrevet 14. februar 2012 Nommen for noen søøøøte bilder, Mynona! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå