AnonymBruker Skrevet 25. desember 2011 #1 Del Skrevet 25. desember 2011 Kjøpte ei kokt juleskinke i butikken før jul. Jeg har ikke steketermometer, men ser mange oppskrifter sier at jeg trenger det for å tilberede skinka.. Må jeg virkelig ha det ? Hvordan skal ei slik skinke enklest og best tilberedes ? Jeg tenkte å bare hive den inn i ovnen på rist over et stekebrett og la den stekes der til den ser gjennomferdig ut... Da kan jeg bruke væska som drypper ned på brettet i sausen. Hjeeelp ??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2011 #2 Del Skrevet 26. desember 2011 Kokt juleskinke serveres kald. Har du en kokt skinke i ovnen vil den bli tørr, det kommer heller ikke til å bli noe væske til å lage saus av. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Consensio Skrevet 26. desember 2011 #3 Del Skrevet 26. desember 2011 Du kan lage den på svensk måte Siden den allerede er kokt, sÅ kan du griljere den. Bland ett egg med litt sursøt sennep og strøbrød og en klype salt og sukker. Skjær vekk fettet, ha blandingen over skinka og sett den i ovnen på 225 grader i ca 15-20 minutter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2011 #4 Del Skrevet 26. desember 2011 Du kan også skjære den opp i serveringsstykker og pakke inn i aliminiumsfolie, og inn i ovnen på lav temperatur, ca 100 grader. Eller du kan lage brun saus, og legge de oppskjærte serveringsstykkene i sausen og la de småkoke med sausen de siste 7-10 min før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
aficionado Skrevet 25. desember 2013 #5 Del Skrevet 25. desember 2013 Du kan lage den på svensk måte Sennepsglasuren passer godt med lønnesirupssaus. Lag en lys brun saus, tilsett lønnesirup og balanser sødmen med eplesidereddik. Til 2 dl brun saus anbefaler jeg ca 0,5 dl lønnesirup og ca 1/2 spiseskje eddik. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Superlilje Skrevet 26. desember 2013 #6 Del Skrevet 26. desember 2013 Jeg skjærer skinken i skiver og legger den i en ildfast form som jeg dekker med aluminiumsfolie. Har den i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå