Gå til innhold

Fremhevede innlegg

Skrevet (endret)

Jeg vil bare påpeke (til de som kanskje lurer på om de skal ta i bruk dropbox eller ei), at autolagring i skriveprogrammet ikke har noe å si for synkroniseringen til nettkontoen. Man må lagre og lukke dokumentet før filen kan synkroniseres :)

Dette stemmer ikke for meg i allefall (ja, jeg sjekka faktisk akkurat nå!). Dropboxfila (på nett) oppdateres hver gang jeg lagrer/autolagrer :) Men når man lukker, får man opprettet en ny "backup"/"tidligere versjon", altså en som ligger der selv etter at man endrer fila videre. Disse kan man da gå tilbake til dersom man plutselig klarer å slette all tekst eller at noe skjer slik at teksten blir uleselig/ødelagt når man sitter og jobber (type all teksten byttes ut med "¤()#/()!)("=¤¤""$£@2&"#)"()")

Det kan jo kanskje ha noe med operativsystem å gjøre..?

Endret av Kladd
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Dette stemmer ikke for meg i allefall (ja, jeg sjekka faktisk akkurat nå!). Dropboxfila (på nett) oppdateres hver gang jeg lagrer/autolagrer :) Men når man lukker, får man opprettet en ny "backup"/"tidligere versjon", altså en som ligger der selv etter at man endrer fila videre. Disse kan man da gå tilbake til dersom man plutselig klarer å slette all tekst eller at noe skjer slik at teksten blir uleselig/ødelagt når man sitter og jobber (type all teksten byttes ut med "¤()#/()!)("=¤¤""$£@2&"#)"()")

Det kan jo kanskje ha noe med operativsystem å gjøre..?

Nei, da tror jeg de må ha oppdatert systemet. Og det er bra! Har opplevd å la et lagret dokument stå åpent, og når jeg gikk til biblioteket for å skrive det ut lå det en gammel versjon.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...