Gå til innhold

Noen som har prøvd denne Havregryn diett


yorleni81

Anbefalte innlegg

Havregryn Diett Slankekur – Litt kjedelig men det fungerer!

Havregryn Diett Slankekur

Havregryn gir oss en tilstrekkelig mengde av vitaminer, mineraler og antioksidanter som er viktig for kroppen vår for å fungere skikkelig. Dessuten inneholder det en stor kilde av komplekse karbohydrater, proteiner og jern. En annen god ting knyttet til å spise havregryn er at det kan hjelpe deg å miste vekt og bekjempe visse typer kreft på grunn av næringsstoffer og fiber den inneholder. Hvis du følger strengt en 30-dagers plan for å spise tre måltider med havregryn om dagen og lav-fett snacks i mellom, vil du på en god måte redusere vekten din så mye som 2 – 3 kg per uke på havregryn kosthold.

.

Ting du trenger:

* Skummet melk

* Frisk frukt

* Vann

* Rå grønnsaker

* Havregryn barer eller kjeks, snacks (12 gram fullkorn per servering)

* Havregryn, hele (lettkokt eller vanlig)

* Penn

* Notisbok

Slankekur. Trinn 1

De første 7 dagene i slankekuren bør du spise bare havregryn. Du trenger å spise bare en 1 / 2 kopp havregryn per måltid. I denne første fasen må du ikke spise behandlet gryn, men ta hele havregryn. Unngå å spise behandlet havremel snacks eller barer i løpet av de første 7 dagene av havregryns slankekuren. Hvis det er nødvendig å drikke melk med havregrynet ditt, drikk bare en 1 / 2 kopp og ikke mer, og bare melk som er skummet. Sørg for at ditt daglige kaloriinntak går mellom 900 og 1200 kcal. Skriv ned hva du spiser med en penn og notisblokk.

Slankekur. Trinn 2

Din havregryn slankekur skal vare en måned hvor du kan spise tre måltider per dag inkludert minst 1 / 2 kopp av kokte havregryn. Du har lov til å spise behandlet havregryn nå, men sørg for at fett og sukker innhold er under 60 prosent av det totale måltidet. Hver servering bør holdes under 300 kalorier. Kaloriforbruket i denne fasen bør være mellom 1000 og 1300 kalorier om dagen.

Slankekur. Trinn 3

Sunn snacks kan implementeres i mellom de tre måltidene. En anbefalt snack mellom frokost og lunsj kan være 1 / 2 kopp med frukt som jordbær, appelsiner, bananer, epler, stenfrie druer og blåbær. For snack mellom lunsj og middag, har du lov til å ta en 1 / 2 kopp friske, rå grønnsaker som stangselleri, gulrot og grønne paprika skiver. Unngå meloner og høyt stivelsesholdige grønnsaker som poteter.

Slankekur. Trinn 4

Begynn med øvelser og sørge for at de varer opp til 30 minutter om dagen, tre til fem ganger i uken. Dessuten er det svært viktig å drikke åtte 8 glass vann hver dag. Skriv ned hva du spiser og hvor mye du trener med en penn og notisblokk.

Slankekur. Trinn 5

Gå på med havregryn diett plan for 30 dager. Etter 30 dager kan du gradvis avvenne deg og gå over over til en lav-fett diett slankekur med havregryn.Havregrynet skal nå bare være i ett av dine måltider, og gjerne som snacks i stedet for noe annet. Prøv å spise bare magert kjøtt som kylling og grillet fisk. Men du kan spise frukt og grønnsaker så mye du vil i løpet av hvert måltid. Fortsett med øvelser og drikk mye vann.

Kombiner gjerne denne slankekuren med et kosttilskudd for å være sikker på at du får i deg de nødvendige vitaminer og mineraler kroppen trenger. prøv gjerne

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...