Gå til innhold

Fryse ned kaker/muffins med glasur


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er i permisjon og tenkte å bruke tiden på å bake litt. Hvordan er det å fryse ned muffins med glasur? Funker det greit?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Frys ned muffinsen for seg, ellers blir det en del søl når den skal tine seg igjen :) Så har du bare fersk glasur på muffinsen når den er tint.

Skrevet

Frys ned muffinsen for seg, ellers blir det en del søl når den skal tine seg igjen :) Så har du bare fersk glasur på muffinsen når den er tint.

Pleier å gjøre det på den måten, når jeg bruker melisglasur :) Men hva med hvis man lager en slags krem å har på, som må stå i kjøleskapet over en tid for å bli ferdig?

Skrevet

Du kan fryse med smørkrem (også smørkrem med kremost i) på. Men konsistensen på toppingen blir ikke helt perfekt og myk. Jeg pleier å fryse separat, da kan man tine og piske opp kremen igjen. Så klart ikke som nybakt men godt læll synes nå jeg.

Skrevet

Du kan fryse med smørkrem (også smørkrem med kremost i) på. Men konsistensen på toppingen blir ikke helt perfekt og myk. Jeg pleier å fryse separat, da kan man tine og piske opp kremen igjen. Så klart ikke som nybakt men godt læll synes nå jeg.

Takk for tips :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...