Gå til innhold

Friske roser på brylllupskaka


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg vil så gjerne ha friske roser på bryllupskaka, men hun som skal lage den har aldri gjort det tidligere. Hun har hørt at det skal være vanskelig å holde dem pene og freshe helt til kaken skal spises. Er det noen som har erfaring med dette? Har også hørt at noen sukkerglaserer dem eller noe? Er dette for å holde dem pene?

Skrevet

Vi hadde ferske roser på kaken og det fungerte iallefall veldig fint:) tror den hadde stått endel timer med de på også:)

Skrevet

Jeg skal ha det på mi kake, venninna mi som er kokk skal lage den. Hun bruker kun friske blomster på, så tipper hun har hatt suksess med det før ;-) Leste ellers et sted at en kan dyppe stilken i hvit sjokolade for å unngå at den ble dårlig.

Skrevet

Ha blomstene kaldt (feks i kjøleskap) lengst mulig frem til de skal brukes. Og dypp stilken i feks hvit sjokolade eller andre ting som stivner, så unngår du fuktighet fra blomstene i kaken, og det er mer renslig så klart.

Friske blomster på kaker er nydelig :)

Gjest Solstråla88
Skrevet

Vi skal ha friske cala, og konditoren mener dette skal gå helt fint. Gleder meg:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...