Gjest frøken am Skrevet 30. september 2011 #21 Del Skrevet 30. september 2011 Åh det hørtes kjedelig ut Krevende til tider når de er så små og ikke tåler så masse, man må styre på litt og finne alternativer og det tar som regel litt tid og energi. Og jeg skjønner GODT at det er noe ekstra stress hvis man kommer hjem sent! I pastasausen har jeg gjerne søet fra en mais boks - vi har masse grønnsaker til, så da bruker jeg hele mais boksen Ellers er den ganske plain. Det er godt med litt tjukk saus på pastaen så lenge den ikke smaker mel og smør Rismelk har jeg ikke tenkt på på lenge! Men de bruker det masse i bhg ja. Lurer på hvordan næringsinnholdet arter seg der Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå